Deze films en series zijn in november nieuw op Netflix!

Veronica Superguide logo
Deze films en series zijn in november nieuw op Netflix!

Nieuw op Netflix in december 2019

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Netflix sluit het jaar bijzonder lekker af met een paar langverwachte series en films. Denk aan: Fuller House, The Witcher, Lost In Space én het tweede seizoen You!

November eindigde een beetje in mineur qua Netflix-aanbod. Behalve The Crown verschenen er eind november weinig ‘must sees’, terwijl de maand bijzonder goed begon. Netflix hield zijn kruit droog voor december, zo blijkt nu! Vooral op seriegebied wordt december een warme maand!

Series

V-Wars

Vampierenseries zijn bijzonder in trek, zo blijkt wel uit de voortdurende populariteit van True Blood, The Vampire Diaries, The Originals én Legacies. V-Wars is Netflix' eigen antwoord op de bloedzuigers, met Ian Somerhalder in de hoofdrol. Somerhalder speelt geen vampier, maar een arts die een geneesmiddel zoekt tegen de infectie die mensen in gevaarlijke monsters verandert. Er is nogal haast bij want het virus verspreidt zich zeer snel, waardoor de vampieren binnen de kortste keren de macht proberen over te nemen. De tien afleveringen van V-Wars zijn vanaf 5 december te zien.

Fuller House

De opvolger van Full House was bij critici niet zo populair, maar veel kijkers konden tóch genieten van de nostalgische reboot van de bekende comedyserie. Na het vijfde seizoen, dat op 6 december verschijnt, trekt Netflix de stekker uit de serie. De releasedatum was lang onbekend, en dat de serie al zo vlug verschijnt is een aangename verrassing!

The Witcher

Henry Cavill speelt de monsterjager Geralt of Rivia in de spannende fantasyserie The Witcher. De eenzame krijger probeert niet betrokken te raken in het machtsspel dat het koninkrijk in zijn greep houdt, maar als een jonge prinses hem wanhopig aanklampt moet Geralt tóch partij kiezen. Netflix is zó in zijn nopjes met de serie dat er meteen begonnen wordt aan een tweede seizoen. De verwachtingen zijn dus hooggespannen: we zien The Witcher vanaf 20 december.

Lost In Space

De familie Robinson, en hun op een rare manier sexy robot, keren terug voor het tweede seizoen Lost In Space. In het eerste seizoen strandden ze op een vreemde planeet, maar nu is de ruimtefamilie de weg helemáál kwijt! Of ze de weg naar de aarde ooit terugvinden zien we vanaf 24 december.

You

You toonde het spannende, verontrustende verhaal van een gevaarlijke stalker die achter een vrouw aanzit. Hoewel Joe Goldberg een eersteklas engerd is, krijgt hij toch een tweede seizoen om zijn rare gedrag voort te zetten. Je ziet You vanaf 26 december op Netflix.

Films

A Christmas Prince: The Royal Baby

De mierzoete romcom/dramareeks A Christmas Prince krijgt een derde deel op 5 december. Koning Richard en koningin Amber verwachten een kleine spruit! Er moet nog wel een eeuwenoud document worden ondertekend om te voorkomen dat de koninklijke baby vervloekt wordt; zo gaat dat nu eenmaal in die kringen.

Marriage Story

Charlie (Adam Driver) en Nicole (Scarlett Johansson) waren ooit gelukkig getrouwd, maar dat is in Marriage Story voorgoed voorbij. Het stel gaat scheiden, en Nicole wil de kinderen meenemen naar Los Angeles, terwijl Charlie in New York werkt. In dit meeslepende drama zien we hoe geliefden elkaar langzaam maar zeker beginnen te haten en élk vies trucje uit het boekje gebruiken om hun kinderen te houden. Vanaf 6 december.

6 Underground

Regisseur Michael Bay en Ryan Reynolds gaan voor enorme explosies en over-the-top-actie in het spectaculaire 6 Underground. Zes miljardairs zetten hun dood in scène zodat ze in het geheim de misdaad op (hardhandige) wijze kunnen bestrijden. Te zien vanaf 13 december.

The Two Popes

Anthony Hopkins speelt paus Benedictus de 17de, die zijn opvolger Franciscus ontmoet. De conservatieve Benedictus wil aftreden en botst hard met zijn progressievere opvolger. The Two Popes schetst het leven van deze twee kerkleiders; hun trauma’s én de invloed van de Rooms-Katholieke Kerk in hun leven. The Two Popes verschijnt op 20 december.

En verder…

World War Z - 1 december

Green Room - 1 december

Kung Fu Panda 3 - 10 december

The Break-Up - 16 December

Lees verder