Ian Somerhalder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ian Somerhalder

V-Wars trailer: wordt dit de nieuwe Netflix-serie voor vampierfans?

|
|

Laatste update:

Horrorfans opgelet, vanaf 5 december staat V-Wars op Netflix. Deze nieuwe griezelserie zit barstensvol vampiers en heeft nu een spectaculaire trailer gekregen!

De hoofdrol is weggelegd voor Vampire Diaries-ster Ian Somerhalder, die een arts speelt wiens beste vriend geïnfecteerd is met een mysterieus virus. Michael Fayne (Adrian Holmes) verandert daardoor in een bloedzuigend monster met vlijmscherpe tanden. Jup, hij is een vampier geworden! Check de trailer voor meer bloedzuigerij.

Vampieroorlog

Het eerste seizoen van V-Wars bestaat uit 10 afleveringen en laat zien hoe een deel van Amerika in vampiers verandert en zijn eigen factie vormt. Fayne wordt daarin een van de sterkste vampiers en zal dus vroeg of laat oog in oog komen te staan met zijn beste vriend, die wanhopig zoekt naar een geneesmiddel voor het te laat is. 

Meer horror op Netflix

Spannende shit dus! Netflix is sowieso een prima adres voor horrorentertainment. Check de 10 beste horrorfilms die nu op Netflix staan! En als je écht van horror houdt, kijk vooral ook de nieuwe trailer van Cats.

Lees verder