Cast van Fuller House Seizoen 5 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cast van Fuller House Seizoen 5 op Netflix

Candace Cameron Bure deelt emotioneel afscheid Fuller House

|
|

Laatste update:

Binnenkort gaat het laatste seizoen van Fuller House van start op Netflix. Candace Cameron Bure nam op Instagram alvast afscheid van de fans van de populaire comedyserie.

Afscheid

Hoewel het vijfde seizoen van Fuller House nog geen officiële releasedatum heeft, zal het laatste hoofdstuk naar verluidt dit jaar nog te zien zijn bij Netflix. De opnames voor het afscheidsseizoen zijn al dan ook bijna afgerond. Dat is natuurlijk een emotionele periode voor de cast. Niet in de laatste plaats voor Candace Cameron Bure die (met een lange tussenpauze) al tien jaar lang de rol van D.J. Tanner speelt!

Kerstfilm

Via haar Instagram Stories deelde de zichtbaar geëmotioneerde Candace Cameron Bure een ontroerende boodschap aan de fans. “Het is zover. We zijn nog maar een weekje samen en dan is het afgelopen. Dat is heel, heel, heel moeilijk. (…) Huil en knuffel met ons mee, want dat is wat we nodig hebben: meer troost en meer liefde”, zo vertelt zij in de video. Gelukkig hoeft de actrice niet achter de geraniums te zitten na de finale van Fuller House: Candace zal de komende winter ook te zien zijn in de lekkere cheesy kerstfilm Christmas Town!

Lees verder