A Christmas Prince 3 in de maak bij Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
A Christmas Prince 3 in de maak bij Netflix

A Christmas Prince 3 in de maak bij Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor de fans van zoetsappige kerstfilms (zoals wij, bijvoorbeeld): Netflix werkt aan een tweede vervolg op de kerstkraker A Christmas Prince!

Aldovia

In A Christmas Prince reist een ambitieuze journaliste af naar de monarchie Aldovia (!) voor een interview met de kroonprins. Hoe dat afloopt, hoeven we je hopelijk niet uit te leggen. Hoewel A Christmas Prince over het hoofd werd gezien bij de daaropvolgende Oscar-uitreiking, was de film succesvol genoeg om een vervolg te garanderen. Deze had als veelzeggende titel A Christmas Prince: The Royal Wedding meegekregen. Maar daar blijft het voorlopig niet bij!

Baby

Vandaag maakte Netflix bekend dat er wordt gewerkt aan een derde deel in de reeks. Deze heeft als ondertitel ‘The Royal Baby’ meegekregen, waarmee Netflix de lijn van titels die de hele film spoilen vrolijk doorzet. Hoewel... Naast de komst van de dreumes uit de titel, hebben Amber en prins Richard nog meer kopzorgen: zo zet de verdwijning van een eeuwenoud document de verhoudingen op scherp tijdens een staatsbezoek van een ander koningspaar.

De releasedatum van dit vervolg is al net zo voorspelbaar als het scenario: de komende kerstdagen!

Lees verder