Netflix pakt uit in november 2019! Bekijk het aanbod nieuwe films en series!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix pakt uit in november 2019! Bekijk het aanbod nieuwe films en series!

Nieuw op Netflix in november 2019

|
|

Laatste update:

De dagen zijn alweer aardig kort, dus hoe meer we van onder een warm dekentje kunnen kijken hoe beter! Netflix brengt in november o.a. nieuwe seizoenen Outlander, Arrow en The Crown! En dan hebben we het nog niet over filmklassiekers als 2001 én The Irishman.

Series

Atypical

November begint sterk, met op 1 november het derde seizoen van de dramedy Atypical. De autistische Sam is toegelaten tot een prestigieuze tekenopleiding, maar moet steeds meer op zijn eigen benen leren te staan. Dit terwijl zijn thuissituatie steeds wankeler wordt, nu zijn ouders altijd ruziemaken en zijn zus op een andere school is geplaatst. Hij probeert op kamers te gaan, maar dat is een wel érg grote stap.

Queer Eye: We’re In Japan

De ‘Fab Five’ reizen voor het nieuwe seizoen Queer Eye naar Japan, om daar worstelende mensen te helpen hun leven op orde te krijgen. De feelgood-makeover-show is terug op 1 november, yaaasssss!

Arrow

Vanaf 4 november staat er elke week weer een nieuwe aflevering van Arrow voor je klaar. Het is het laatste seizoen van de serie; hoe eindigt het verhaal van Oliver Queen, aka Green Arrow?

Outlander

Een dag later (5 november) verschijnt het vierde seizoen van de populaire serie Outlander online. Jamie en Claire zitten vast in de Verenigde Staten en willen uit alle macht hun geliefde Schotland bereiken. Als dat niet lukt proberen ze in Amerika een nieuw leven op te bouwen; dat valt niet mee in het ongetemde landschap waar Cherokee de blanke Europeanen als indringers ziet. In Nederland zien we de serie altijd later: het vijfde seizoen heeft inmiddels ook al een releasedatum.

The End Of The F***ing World

Het tweede seizoen van het de zwartkomische serie The End Of The F***ing World verschijnt ook op 5 november. Na de psychotische roadtrip van Alyssa en James, die schijnbaar fataal was voor James, probeert Alyssa terug te keren naar het normale leven. Nu James (waarschijnlijk?) het veld heeft geruimd, maakt Alyssa een nieuwe vriendin; de al net zo instabiele Bonnie.

The Crown

In het derde seizoen The Crown zien we voor het eerst Olivia Colman als Queen Elizabeth. Na de hippe, vrolijke jaren 60 breekt een tijd van onrust en armoede aan, als Groot-Brittannië zich niet voldoende heeft voorbereid op de toekomst. Terwijl het land verscheurd raakt, valt ook het huwelijk van prinses Margaret uit elkaar. The Crown gaat verder op 17 november.

Mortel

Sofiane’s broer wordt vermist, en zijn vrienden Victor en Luisa bieden hem hulp aan bij de zoektocht. Aanvankelijk wil de stoere Sofiane er niets van weten, maar dan verschijnt er een doodenge voodoogeest die hem wel wil helpen. Voor een prijs… dat wel! Je ziet de Franse horrorserie vanaf 21 november.

Dolly Parton’s Heartstrings

Enige tijd geleden lazen we met verbazing dat Dolly Parton haar eigen serie op Netflix kreeg. Het is géén reality-soap, maar een serie die is gebaseerd op de grootste hits van de countryzangeres. Parton zingt over de liefde, het belang van familie en andere bekende country-thema’s, en Dolly Parton’s Heartstrings giet haar songs in een dramaserie. Een trailer is op dit moment nog niet beschikbaar, maar we weten wie de beruchte Jolene speelt! Parton zelf krijgt ook een kleine rol in de serie, die vanaf 22 november te streamen is.

Films

2001: A Space Odyssey

Het sciencefictionmeesterwerk van Stanley Kubrick keert terug op 1 november. Astronaut David Bowman reist met zijn bemanning richting Jupiter, maar íets is er niet in de haak aan boord van Discovery One. De boordcomputer begint zich opzichtig met de missie te bemoeien, en Bowmans collega’s raken één voor één vermist.

The King

Timothée Chalamet speelt de jonge koning Hendrik de Vijfde, die op jonge leeftijd de heerser wordt van Engeland. Alle edelen proberen zijn troon af te pakken, en zijn hof zit barstensvol verraders; daarnaast zit hij opgescheept met een kostbare oorlog tegen Frankrijk. Indrukwekkend historisch drama, met verder Joel Edgerton, Robert Pattinson en Lily-Rose Depp. The King is te streamen vanaf 1 november.

Steel Magnolias

We zien Dolly Parton in haar eigen serie, maar óók in de dramafilm Steel Magnolias, met Daryl Hannah, Sally Fields en Julia Roberts. De vrouwen delen samen lief en (vooral) leed in deze aangrijpende dramafilm. Je ziet hem vanaf 1 november.

The Irishman

Martin Scorcese werkte jarenlang aan dit misdaadepos, met sterren als Robert DeNiro, Al Pacino en Joe Pesci. Frank Sheeran (DeNiro) kijkt terug op zijn indrukwekkende loopbaan als vakbondsman/maffiahuurmoordenaar. Zijn levensgevaarlijke vaardigheden deed hij op tijdens de Tweede Wereldoorlog, in deze film die vijf decennia beslaat. Scorceses maffia-epos verschijnt op 27 november.

En verder…

Naast bovenstaande films en series, kunnen we ook deze films rekenen:

Resident Evil: Retribution - 1 november

You Were Never Really Here - 5 november

Singel 39 - 14 november

Klaus - 15 november

The Knight Before Christmas - 21 november

Lees verder