Arrow is uitgeschoten! De serie stopt na seizoen 8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Arrow is uitgeschoten! De serie stopt na seizoen 8

Arrow is uitgeschoten! De serie stopt na seizoen 8

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Green Arrow vuurt binnenkort zijn laatste pijlen af want de Amerikaanse zender CW heeft gezegd dat het avontuur eindigt in seizoen 8! Arrow is de langstlopende serie van de zender en nog steeds een van de succesvolste. Het eindigt dus op z’n hoogtepunt en gelukkig kunnen we nog even van de afscheidsparty genieten; seizoen 8 wordt namelijk in de loop van 2019 en begin 2020 uitgezonden. In Nederland kunnen Arrow-fans terecht op Netflix voor de laatste avonturen van Oliver Queen.

Het is het einde van een era en Green Arrow-acteur Stephen Amell had er dan ook mooie woorden voor over op Twitter: “Playing Oliver Queen has been the greatest professional experience of my life… but you can’t be a vigilante forever…There’s so much to say… for now I just want to say thank you.”

Arrowverse blijft bestaan 

Dit is trouwens niet het einde van het zogenaamde ‘Arrowverse’: de naam van alle DC comics-series die CW voortbracht na het succes van Arrow. The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow spelen zich allemaal af in hetzelfde universum. Er is ook een pilot van Batwoman in productie; als die succesvol wordt, kan er zomaar een nieuwe serie verschijnen.

Het achtste seizoen van Arrow is nu in productie en zal uit 10 afleveringen bestaan. Die worden eind 2019 en begin 2020 uitgezonden in de VS. In Nederland kunnen we ze dan kijken op Netflix.

Lees verder