Danger, Will Robinson! Netflix-serie Lost In Space is verlengd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danger, Will Robinson! Netflix-serie Lost In Space is verlengd

Danger, Will Robinson! Netflix-serie Lost In Space is verlengd

|
|

Laatste update:

Het heelal is behoorlijk groot! Verdwalen is makkelijk en de weg terugvinden een hels karwei! De familie Robinson krijgt gelukkig nóg een kans: de Netflix-serie Lost In Space krijgt een tweede seizoen!

De spannende sciencefictionserie Lost In Space staat koud een maand op Netflix, maar wordt nu al verlengd met een tweede seizoen. Wanneer de Robinsons precies terugkeren is nog niet bekendgemaakt.

Lost In Space is gebaseerd op de gelijknamige serie uit de jaren 60. Toby Stephens (Black  Sails) speelt de oud-militair John Robinson. Samen met zijn vrouw Maureen, gespeeld door Molly Parker (House Of Cards, Deadwood), en hun gezin vertrekt hij op een ruimtereis, om een andere planeet te koloniseren.

Door een bizar incident moeten de Robinsons, hun kinderen Will, Penny en Judy plus de overlevende passagiers het schip verlaten. Ze redden het nét tot een (nauwelijks) bewoonbare planeet, en proberen terug te keren naar de aarde. Dit valt niet mee, door de vijandige omgeving én de onderlinge spanningen die de stressvolle situatie met zich meebrengt. Om nog maar te zwijgen van een rare robot (Brian Steele) die op de planeet rondstampt.

Sexy robot

Ondanks het gigantische kostuum veroverden de robot (en zijn welgevormde bilpartij) óók aardig wat aandacht!

Netflix is sowieso lekker bezig op sciencefictiongebied! Star Trek: Discovery werd een grote hit; het tweede seizoen wordt in 2019 verwacht. Daarnaast is The Expanse een goede aanrader, en kocht het streamingplatform de ijzingwekkend scifi-film Annihilation. Colony, waarvan het eerste seizoen recent online verscheen, is ook een goede tip. Naar de oneindigheid… en verder!

Lees verder