Brad Pitt en Leonardo di Caprio in Once Upon A Time In Hollywood

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brad Pitt en Leonardo di Caprio in Once Upon A Time In Hollywood

Dit zijn de bioscoopreleases van augustus 2019!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De zomervakantie vliegt voorbij en je kan hem lekker relaxt afsluiten in de bioscoop. Deze maand komt er een goede mix uit van actie, komedie, drama en horror. Dus neem die laatste vakantiedagen nog even op om te genieten van alle nieuwe filmreleases!

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

1 augustus

We knallen de maand in met de testosteron overgoten Fast & Furious-spin-off. Luke Hobbs (Dwayne Johnson) moet in deze actiekraker de krachten bundelen met de Britse huurling Deckard Shaw (Jason Statham). Met frisse tegenzin moeten deze tegenpolen het opnemen tegen de terrorist Brixton, gespeeld door Idris Elba

Richard Says Goodbye

1 augustus

Ben jij nou niet zo van de actiefilms, koop dan een kaartje voor Richard Says Goodbye. Johnny Depp speelt een terminaal zieke professor aan de universiteit. Wanneer hij het slechte nieuws te horen krijgt besluit hij dit niet te delen, maar in zijn hoofd gaat er wel een knop om. Hij zal vanaf dat moment optimaal genieten van zijn leven, en dit brengt wat hilarische situaties met zich mee. 

Dora and the Lost City of Gold

8 augustus

Na het zien van de trailer krijgen we bijna zin in deze Indiana Jones voor kinderen. Dora heeft weliswaar haar jeugd voornamelijk met haar ouders in de jungle doorgebracht, maar niets kon haar voorbereiden op de grootste uitdaging ooit: de middelbare school. Het lijkt een prima film te worden om samen met je kleintjes, of oppaskinderen of gewoon alleen (no shame) naartoe te gaan.

Poms

8 augustus

Sun Springs is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal één keer per dag langskomt. Sinds kort heeft Sun Springs zelfs haar eigen cheerleading club voor vrouwen boven de 60... 

Scary Stories To Tell In The Dark

8 augustus

Een heerlijke horror van het meesterlijke brein van Guillermo del Toro. Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. Ze ontdekken een vervloekt boek en de angstaanjagende verhalen met duistere figuren komen vervolgens tot leven. “Jij leest het boek niet, het boek leest jou!”

Once Upon A Time In Hollywood

15 augustus

De langverwachte 9e Tarantino-film komt deze maand ein-de-lijk uit! Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het retro Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen was. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntman Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

Angry Birds 2

21 augustus

Angry Birds 2 draait natuurlijk opnieuw om de heetgebakerde vogel Red, die dit keer tot zijn grote afschuw samen moet werken met zijn grootste vijand: Leonard het Varken. Samen leiden zij de vogels en de varkens op een missie om een gemeenschappelijke vijand te bestrijden. Dit zal ongetwijfeld weer gepaard gaan met een hoop gekatapulteerd gevogelte.

Good Boys

22 augustus

De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie Good Boys. Max raakt in paniek als hij voor het eerst op een schoolfeestje wordt uitgenodigd. Hij weet namelijk nog helemaal niet hoe je moet zoenen. Zijn vriendjes Thor en Lucas proberen hem te helpen en bedenken een plan dat helemaal misloopt.

Angel Has Fallen

22 augustus

Na Olympus Has Fallen en London Has Fallen is Gerard Butler terug in de keiharde actiefilm Angel Has Fallen! Secret Service Agent Mike Banning wordt beschuldigd van een poging tot moord op de president en moet zijn eigen collega’s en de FBI zien te ontwijken terwijl hij de echte dreiging probeert te ontmaskeren.

A Rainy Day In New York

29 augustus

A Rainy Day In New York is Woody Allens 50e film als regisseur en scenarist. Met een sterrencast bestaande uit onder andere Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law en Diego Luna, vertelt de romcom het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York. Maar al gauw verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop.

Lees verder