Deze 6 acteurs vonden het superkut om samen te werken

Will Smith en Janet Hubert in The Fresh Prince of Bel-Air

Hollywood kan soms nogal heftig zijn. Spanningen op de set bereiken vaak een kookpunt en dat komt meer dan eens door acteurs die elkaars bloed wel kunnen drinken. Zo ook bij deze 6 duo’s: die zullen hun samenwerking niet snel vergeten!

Wil je nóg een stapje meer drama? Deze 7 acteurs kregen knallende ruzie op de set.

1. Jamie Dornan en Dakota Johnson

Deze 6 acteurs vonden het superkut om samen te werken

We wisten al dat Dakota de Fifty Shades-seksscènes zaaddodend vond, maar blijkbaar kon ze co-ster Jamie ook niet echt waarderen. Andersom ook niet, als we de vele geruchten mogen geloven. Hoewel de twee elkaar in interviews (verplicht?) de hemel in prezen, was de sfeer onderling nooit zo denderend. Al zou het ná de eerste film, toen ze elkaar tijdens de perstoer beter leerden kennen, wat beter zijn gegaan.

2. Sarah Jessica Parker en Kim Catrall

Deze 6 acteurs vonden het superkut om samen te werken

Bloedbonje. Zo kun je de jarenlange, nog altijd etterende vete tussen Sarah Jessica Parker en Kim Catrall het beste noemen. De Sex and the City-sterren liggen al jaren in de clinch en dat zou allemaal komen door… geld. Sarah zou altijd meer centen hebben gekregen (ze was naast actrice ook executive producer) en dat vond Kim bullshit. Wat ze ook bullshit vindt: een derde Sex and the City-film. Daar heeft ze totáál geen trek meer in…

3. Will Smith en Janet Hubert

Deze 6 acteurs vonden het superkut om samen te werken

‘Aunt Viv’-vertolker Janet Hubert hield het drie seizoenen vol in The Fresh Prince of Bel-Air. Hierna nam actrice Daphne Maxwell Reid het van haar over. Volgens Janet viel er totaal niet te werken met Will Smith. Ze schold hem in haar memoires dan ook uit voor “egomaniac” en “asshole”. Later reageerde Will zelf weer met: “She’s mad now, but she’s been mad all along.” Jezus, wat is er allemaal gebeurd op die set?!

4. Ryan Gosling en Rachel McAdams

Deze 6 acteurs vonden het superkut om samen te werken

The Notebook-sterren Ryan Gosling en Rachel McAdams vonden het in eerste instantie inderdaad superkut om samen te werken. Het ging zelfs zó slecht, dat Ryan tijdens de opnames eiste dat er een andere actrice moest komen. Na heel veel (letterlijk) schreeuwen, irritaties uitspreken en een soort van couples therapy kwam het alsnog goed. Zo goed zelfs, dat Ryan en Rachel hierna zelfs vier jaar gingen daten!

5. Ariana Grande en Victoria Justice

Deze 6 acteurs vonden het superkut om samen te werken

Popsensatie Ariana Grande ken je als je een twintiger bent nog wel van Nickelodeon’s Victorious. Deze tienerserie, waarin Ariana scholier Cat Valentine speelde, eindigde in 2013 en dat komt allemaal door hoofdrolspeelster Victoria Justice. Althans: als we Ariana geloven. Die gaf aan dat Victoria het als enige niet zag zitten om door te gaan, waarna uitkwam dat ze ook on set nooit besties waren. Tot op de dag van vandaag is het nooit echt goed gekomen tussen de dames. Saillant detail: Ariana hield wél contact met de anderen.

6. Lea Michele en Naya Rivera

Deze 6 acteurs vonden het superkut om samen te werken

Het waren dan wel twintigers (en soms zelfs dertigers), maar sommige Glee-acteurs gedroegen zich op de set zoals hun personages: aangebrande high school-tieners! Neem bijvoorbeeld Lea Michele (Rachel) en Naya Rivera (Santana). De twee hadden ooit een ‘heftige woordenwisseling’ - zo kwam het toen in de media - en konden elkaar niet uitstaan. Uiteindelijk kreeg Lea haar zin: Naya’s personage Santana werd keihard uit de show geschreven.