Dakota Johnson vond opnemen seksscènes Fifty Shades-films maar ‘saai’

Door Redactie
Fifty Shades of Grey Dakota Johnson Jamie Dornan Christian Grey Anastasia Steele gemaskerd dansen.jpg

Als je iets vaak genoeg doet, wordt het vanzelf een sleur. Zelfs het opnemen van de Fifty Shades-films met halfgod Jamie Dornan!

Kinky

Na de boekhandels veroverd te hebben, viel ook het bioscooppubliek massaal voor de Fifty Shades-trilogie. Hierin legt Anastasia Steele het aan met de steenrijke zakenman Christian Grey. Hij introduceert haar in de wereld van het sadomasochisme. De critici haalden hun neus op voor deze huishoudbeurserotiek, maar de fans smulden van de amoureuze avonturen van het kinky koppel. Toch ging het er achter de schermen minder sexy aan toe dan de Fifty Shades-films suggereren!

‘Weinig variatie’

Dat beweert althans Dakota Johnson, die tekende voor de rol van Anastasia. In een interview met The Times onthult de actrice: “Als je twee films achter elkaar opneemt, en er zit weinig variatie in de seksscènes, dan wordt het na verloop van tijd wel een beetje saai. Iedere keer was het weer de vraag hoe we de vorige scène gingen overtreffen, maar er is maar zoveel waar je mee wegkomt met een 16+-kwalificatie.’ Toch denken we niet dat er veel vrouwen zullen zijn die medelijden zullen hebben met Dakota na deze onthulling...