Kim Cattrall: ‘Stop met zeuren om Sex And The City 3!’

Kim Cattrall speelt nóóit meer in Sex And The City en hoopt dat jullie ophouden met zeuren

De cast van de populaire serie Sex And The City wil graag nóg een film, om nog maar te zwijgen over de fans. Kim Cattrall, aka cougar extraordinaire Samantha, vindt dat ze beter iets productiefs kunnen gaan doen.

In een interview met The Guardian zegt de actrice dat het mooi is geweest wat Sex And The City betreft. De actrice was erg blij met haar rol in de serie, maar deed de tweede film eigenlijk al min of meer tegen haar zin. Omdat de actrice Sex And The City zo leuk vond, ging ze er naar eigen zeggen ‘te lang mee door.’

Dat fans, en haar collega’s, maar bleven zeuren over een derde film vond ze na verloop van tijd alleen maar irritant. ‘Als ze zo graag verder wilden begrijp ik niet waarom ze niet iemand anders gecast hebben, of me uit de film schreven. Dat was nuttiger geweest dan het pesten. Nee is nee!’ Toen we ontdekten waar een derde film over zou gaan, dachten we zelf ook: dat nooit!

De kans dat Cattrall mee zou doen was al nihil, nadat ze meerdere malen ruzie had met Sarah Jessica Parker, maar door de plotselinge dood van haar broer is er helemáál geen sprake meer van een comeback. ‘Door de schok besefte ik dat ik geen uur meer in een situatie wil doorbrengen waarin ik het niet naar mijn zin heb. Ik kies zelf wat ik doe, en met wie ik in de toekomst samenwerk. Mijn tijd op aarde is maar beperkt, dus ik ben daar erg kritisch op.’

Sex And The City op leeftijd

Hoewel we de ‘old skool’ Sex And The City inmiddels wel dood kunnen verklaren is dat nog niet het definitieve einde. Er wordt gewerkt aan een ‘spirituele opvolger’, die gaat over het liefdesleven van New Yorkers op middelbare leeftijd. De nieuwe serie wordt gebaseerd op het boek Is There Still Sex In The City? van SATC-schrijfster Candace Bushnell.

De serie richt zich meer op de problemen die oudere vrouwen meemaken als ze willen daten op gevorderde leeftijd. Ze nemen genoegen met minder, zoeken seks maar vinden alleen mannen die gezellig willen knuffelen of raken verdwaald in de vreemde wereld van Tinder. Met haar leeftijd van 62 jaar zou Kim Cattrall trouwens een geweldige rol in de serie kunnen spelen, maar de kans hierop lijkt ons inmiddels 0%.

De roman verscheen begin augustus, maar wanneer de serie klaar is en uitgezonden wordt is nog niet bekend.