Carrie, Charlotte, Miranda en Samantha Sex and The City lopend in modieuze outfits

Veronica Superguide logo
Carrie, Charlotte, Miranda en Samantha Sex and The City lopend in modieuze outfits

Sex and The City is back: nieuwe serie komt eraan!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eind jaren '90 maakten we kennis met Carrie Bradshaw en haar girlsquad, waarmee we een kijkje kregen in hun levens waar liefde, carrière, vriendschap en seks een grote rol spelen. Sex and The City nam ons jarenlang mee met hun avonturen in the Big Apple, nu is het tijd voor een vervolg! Nicole Clemens, de baas van Paramount bevestigt bij E! Online dat er een nieuwe serie aankomt. 

Is there still sex?

Het wordt, in tegenstelling tot eerdere geruchten over een derde film, een tv-serie gebaseerd op het nieuwste boek van Sex and The City-auteur Candace Bushnell. De klassieke formule bestaande uit seks, daten en vriendschap maakt zijn rentree voor het vervolg: Is There Still Sex in the City? Het verhaal focust zich op hoe deze aspecten een rol spelen in het leven van vrouwen boven de 50 jaar. Naast scriptschrijver is Bushnell ook uitvoerend producent. 

Tijdloos 

Bushnell legt uit waarom deze serie zo relevant is: "In de 50 zijn betekende vroeger het begin van je pensioen. Van vijftigers werd niet verwacht dat zij sporten, bedrijven oprichten, verhuizen, casual seks hebben en opnieuw beginnen. Maar dit is precies wat het leven van vele vrouwen van in de 50 en 60 inhoudt en ik ben blij dat ik deze rijke complexe levens in beeld mag brengen."

Baanbrekend verhaal 

Nicole Clemens kijkt er naar uit om aan dit project te beginnen. "De originele Sex and the City is baanbrekend geweest voor een hele generatie vrouwen, inclusief mijzelf. Wij zijn blij dat we dit verhaal kunnen vervolgen voor de ondergerepresenteerde groep vrouwen van in de 50."

Het boek Is There Still Sex in the City komt in augustus uit. Verdere details over de serie zijn nog niet bekend. 

Lees verder