‘Sex and the City 3 verder weg dan ooit’

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
‘Sex and the City 3 verder weg dan ooit’

‘Sex and the City 3 verder weg dan ooit’

|
|

Laatste update:

Vorige maand doken er geruchten op er een derde deel van Sex and the City in de maak was. Maar Sarah Jessica Parker heeft teleurstellend nieuws voor de fans.

Volgens Sarah Jessica Parker zijn er op het moment geen plannen voor een derde Sex and the City-film. Dat zei de 53-jarige actrice en producente van de vorige twee delen. “Het is niet iets waar we nu over praten”, aldus Sarah Jessica. En daarmee lijkt een vervolg op de films en de populaire serie verder weg dan ooit.

Ruzie

Vorige maand schreven we al over de plannen voor Sex and the City 3. In het scenario zou Mr. Big, de grote liefde van Sarah Jessica's personage Carrie Bradshaw komen te overlijden. Maar Mr. Big-acteur Chris Noth ontkende dat er een tweede vervolg in de maak was. Wat ook niet helpt is de inmiddels hoog opgelopen ruzie tussen Sarah Jessica en haar tegenspeelster Kim Cattral. Dat er geen vervolg komt op de Sex and the City-films zal overigens niet liggen aan Sarah Jessica. Zij heeft altijd laten weten graag een derde film te willen maken!

Lees verder