Sex And The City-ruzie bereikt nieuw hoogtepunt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sex And The City-ruzie bereikt nieuw hoogtepunt

Sex And The City-ruzie bereikt nieuw hoogtepunt

|
|

Laatste update:

De kans op een derde Sex And The City-film was al niet zo groot, door de ruzie tussen Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker. De hoop op een vervolg kan nu definitief de papierversnipperaar in: het conflict heeft wéér een nieuwe dimensie gekregen.

De broer van Cattrall verdween onlangs spoorloos, en niet veel later werd zijn lichaam aangetroffen in Alberta, Canada. Cattrall plaatste een paar posts op haar social media-accounts, om de mensen te bedanken die haar broer Chris gezocht hadden.

Oud-collega Sarah Jessica Parker reageerde op zo’n bericht, maar dat nam Cattrall haar niet bepaald in dank af!

Oef

Volgens Kim gebruikt Parker de trieste gebeurtenis alleen maar om aardig over te komen in het openbaar. Ze noemt de actie ‘hypocriet’ en ‘wreed’; precies het gedrag waar ze zich tijdens het werken aan Sex And The City zo aan stoorde. Het moet Cattrall wel héél erg diep zitten, om daags na het overlijden van haar broer zo’n stennis te schoppen.

Had je nog hoop op een Sex And The City-reünie? Dan durven we na deze aanvaring wel te stellen dat dit nóóit meer zal gebeuren. Is het een idee om de VN in te schakelen?

Lees verder