Floortje terug naar het einde van de wereld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Floortje terug naar het einde van de wereld

Dit zijn de 5 beste reisprogramma’s

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond 21.30 uur op NPO1 is weer een nieuwe aflevering te zien van Floortje terug naar het einde van de wereld, waarin de reislustige Floortje Dessing mensen opzoekt die ze ontmoette tijdens haar reizen in Floortje naar het einde van de wereld. De blonde globetrotter zal nooit genoeg krijgen van het reizen; en wij als kijkers reizen graag met haar mee. Dit zijn de 5 beste reisprogramma's!

5. De gevaarlijkste wegen van de wereld

Hoe ontdek je een land nou het beste? Juist, door er met een goeie auto doorheen te rijden. BN’er-koppels wagen zich in dit reisprogramma aan de gevaarlijkste modderweggetjes langs ravijnen, angstaanjagende routes door de jungle en extreme bergpassen. Alleen de BN'er-combinaties zijn al de moeite waard om te kijken. YouTuber Kalvijn rijdt samen met ex-politicus Fred Teeven in een auto door Roemenië... gaat dat wel goed samen?

4. Wie is de Mol?

Niet een reisprogramma bij uitstek, maar elk jaar bezoeken de Mol en de kandidaten de mooiste locaties. Georgië, Argentinië, Zuid-Afrika: de meest unieke landen en hun meest bijzondere plekjes komen voorbij tijdens de spannende opdrachten waarbij de Mol het spel saboteert. Zin om mee te reizen met de productie? Volgend jaar krijgen de Molloten eindelijk de kans om mee op reis te gaan, kijk hier hoe je kans maakt. Dit jaar speelde Wie is de Mol? zich af in China.

3. Trippers

Hoe zien de levens van jonge mensen er in andere landen uit? BNNVARA-broekies Emma Wortelboer, Maurice Lede, Eva Cleven en Over Mijn Lijk-presentator Tim Hofman dompelen zich onder. Ze ervaren de werelden van K-pop en de bijbehorende plastische chirurgie in Zuid-Korea, de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen in Guatemala, censuur in Turkse soapseries, en nog veel meer interessante onderwerpen.

Dit zijn de 5 beste reisprogramma’s

2. Oplichters in het Buitenland

Hoe leuk het ook is om naar mooie beelden van verre plekken te kijken, de oplichtingspraktijken in het buitenland zijn misschien nog wel spannender kijkvoer. Presentator Kees van der Spek stelt zich op als de onschuldige toerist en ondergaat de oplichting zelf. Goed om even te kijken voor je onbezorgd op reis gaat naar dezelfde locatie.

1. Floortje Dessing terug naar het einde van de wereld

Wat is er mooier dan naar iemand kijken die een enorme passie heeft voor reizen? Floortje Dessing weet al haar kijkers vakantiekriebels te geven door haar reportages in verre landen. In deze spin-off zoekt ze oude bekenden op van haar vorige reizen. In de vijf jaar dat Floortje bij ze is geweest, is er behoorlijk wat veranderd!

Floortje terug naar het einde van de wereld is elke donderdag om 21:30 uur te zien op NPO 1.

Lees verder