Rik van de Westelaken in Wie is de mol 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rik van de Westelaken in Wie is de mol 2020

Mysterieuze hint Wie is de Mol? blijkt prijsvraag

|
|

Laatste update:

Vorige week verscheen op het Instagram-kanaal Wie is de Mol? een raadselachtige video. Hierin klonk het melodietje dat je hoort op luchthavens voorafgaand aan een omroepbericht. Natuurlijk werd de video al snel uitgelegd als een cryptische hint over de identiteit van de Mol. Maar de makers hielden de kijkers stijf op elkaar over de betekenis van de video. Gelukkig beloofden zij wel 24 februari, vandaag dus, meer duidelijkheid te scheppen over deze bizarre boodschap. En die belofte is zojuist ingelost!

Top secret

Het blijkt hier namelijk niet te gaan om de zoveelste mysterieuze hint in dit seizoen van Wie is de Mol?, maar om de aankondiging van een prijsvraag. En die is voor de echte molloten misschien nog wel interessanter dan een tip over de identiteit van de Mol. De winnaar mag namelijk volgend seizoen meereizen met de opnames van WIDM. Tot aan de eerste executie natuurlijk, want de rest is 'top secret'. Tot die tijd krijg je op locatie een uniek kijkje achter de schermen van deze spelshow!

Droomreis

Natuurlijk mag niet de eerste de beste fan mee met deze droomreis. Om kans te maken, moeten de deelnemers twintig vragen over de afgelopen twintig seizoenen van Wie is de Mol? beantwoorden. Kleine domper: je moet wel lid zijn van AVROTROS om mee te mogen doen aan de prijsvraag. Maar dat zal voor de echte molloot waarschijnlijk geen dealbreaker zijn…

Lees verder