Over mijn lijk-presentator Tim Hofman bedolven onder complimenten: 'Petje af'

Door Redactie
Tim Hofman, Over mijn lijk, complimenten

Tim Hofman presenteerde dit jaar voor het eerst het emotionele programma Over mijn lijk. Na zes afleveringen kwam er gisteren een einde aan dit seizoen. En dat liet kijkers vol tranen en bewondering achter.

Tim Hofman kwam de afgelopen jaren voornamelijk in het nieuws vanwege zijn online-reeks #BOOS, waarin hij onder andere opkwam voor een deelnemer van De Villa en strijd voerde voor asielkinderen. Maar hij heeft nu echt hoge ogen gegooid met zijn presentatie van het seizoen Over mijn lijk. Kijkers bewonderen de manier waarop hij een band heeft gevormd met de vijf ongeneeslijk zieke deelnemers en de manier waarop hij zijn gesprekken voerde. Bekijk hieronder een selectie van de tweets.

Niet in de koude kleren

Het programma is bij de presentator zelf ook niet in de koude kleren gaan zitten, al helemaal omdat drie van de vijf deelnemers inmiddels zijn overleden. Van de laatste, Lotte, kon hij geen afscheid nemen. "7 november zouden we bij haar thuis afscheid nemen, maar omdat het zo hard ging met de kanker werd ik onderweg naar haar afgebeld: we gaan toch niet langs, het gaat niet meer. Lotte had besloten en dat is zo fucking dapper. Geen minuut langer die pijn, dat lichaam was op. Het werd euthanasie, en niet over een paar weken, maar over een paar uur. Ik heb haar toen midden op straat maar gebeld", zo beschrijft hij het moment, dat gisteren ook te zien was op tv, op Instagram.

Vanavond om 22:30 uur blikt Tim Hofman samen met de familieleden van de deelnemers terug bij Op1.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos) op