Tim Hofman presentator

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tim Hofman presentator

Tim Hofman spreekt deelneemster De Villa over werkwijze RTL

|
|

Laatste update:

UPDATE: de hele aflevering van #BOOS staat inmiddels online.Vorige week lieten we jullie weten dat RTL per direct zou stoppen met het uitzenden van De Villa. Aanleiding was het grensoverschrijdend gedrag van twee mannelijke kandidaten. Een van de aanjagers van de publieke ophef was presentator Tim Hofman. Ondanks dat De Villa dus al van de buis is, laat Hofman het er nog niet bij zitten. Hij sprak voor zijn #BOOS met een van de betrokkenen.

Peter van der Vorst maakt excuses voor De Villa

Tim Hofman heeft zojuist op Twitter laten weten dat hij met een van de deelneemsters van De Villa heeft gesproken. Zij heeft #BOOS benaderd om zelf haar verhaal te doen. De deelneemster gaat daarbij onder meer in op de werkwijze van productiemaatschappij Blue Circle en RTL. Hofman licht alvast een tipje van de sluier op: “Wel, dat was allemaal niet best.” Zodoende toog #BOOS naar beide betrokken bedrijven. Conclusie: Blue Circle weigerde excuses te maken, maar Peter van der Vorst deed dat wel. Sterker nog: hij heeft zelfs mensen op non-actief gesteld.

#BOOS duikt donderdag in de ophef rondom De Villa

RTL maakte eerder dus ook al publiekelijk excuses. Daarbij liet een woordvoerder ons weten dat er een grondig onderzoek gestart zou worden. De conclusies van het onderzoek zijn nog onbekend. Maar misschien horen we er komende donderdag meer over. Je checkt de aflevering van #BOOS komende donderdag om 16:00 uur op YouTube.

Lees verder