Tim Hofman en Peter van der Vorst in #BOOS

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tim Hofman en Peter van der Vorst in #BOOS

Tim Hofman confronteert RTL met De Villa-slachtoffer in heftige #BOOS

|
|

Laatste update:

Tim Hofman gaat uitgebreid in gesprek met het slachtoffer van aanranding in RTL5's inmiddels gecancelde realityshow De Villa in de nieuwe aflevering van zijn YouTube-serie #BOOS.

We zien onder meer dat Hofman van de ene verbazing in de andere valt. Zijn gesprek met het slachtoffer, dat liever niet meer met haar naam in de media wil komen, is enorm heftig. Ze onthult onder meer dat de makers van De Villa wisten dat ze al eerder in haar leven is aangerand en dat diezelfde makers dader José moedwillig naar haar kamer stuurde terwijl ze niet meer bij zinnen was.

Shitshow

Daarnaast neemt Hofman ons mee tijdens zijn struggle met een persvoorlichter van producent Blue Circle - die wil maar géén excuses maken voor de aanranding. Ook RTL's tv-baas Peter van der Vorst komt voorbij. Hij gaat wel diep door het stof.

Guilty Pleasure

Inmiddels hebben RTL en Blue Circle eindelijk door dat er veel fouten zijn gemaakt tijdens het maken van De Villa. Daarom zijn er ook al medewerkers van beide bedrijven op non-actief gezet. Tevens komt er een uitgebreid onafhankelijk onderzoek dat in álle zogenoemde guilty pleasure-programma's gaat duiken om te kijken of er niet nog meer gigantisch fout ging achter de schermen. Tot die tijd stopt RTL met dit soort programma's.  

Lees verder