De 5 beste momenten van Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken

De huizenmarkt is tegenwoordig te gek voor woorden. Geen wonder dat stellen hun zoektocht en aankoop overlaten aan het programma Kopen Zonder Kijken. Wij zetten de 5 beste momenten van dit kijkcijferkanon voor je op een rij.

5. Bob die hoopt dat Robin en Francis niet gaan huilen

Na maanden zoeken vindt Bob het perfecte huis voor Robin en Francis, alleen moet er nog wel veel aan gebeuren. Met een ‘krap’ budget van 75.000 euro wist Bob het huis een grondige make-over te geven. Het lukte alleen net niet om de zolder helemaal af te maken. “Ik hoop dat ze niet gaan huilen: ‘de zolder is niet af’”, zei Rob. Gelukkig hoefde hij zich daar geen zorgen om te maken. Het stel was helemaal weg van het huis en vond het oké dat het nog niet helemaal klaar was. 

 

Robin en Francis
© RTL

4. De bijna klotsende oksels van Bob

Het wensenlijstje van Iris en Thom was volgens Bob iets te ambitieus en gaf het stel het advies: “Kill your darlings.” Toch vond hij een geschikt huis. Om het nog beter aan hun wensen te laten voldoen besloot hij de keuken en de douche op de schop te nemen. Toen hij ging kijken hoe het ervoor stond schoot hij een beetje in de stress. “Het was even natte oksels of we het af zouden krijgen”, vertelde hij aan het stel. Maar het staat er.”

 

3. Lumanda die zich eindelijk thuis voelt

Lumanda en Marlous woonden samen in Urk, maar besloten om naar Almere te verhuizen omdat Lumanda zich niet thuis voelde. Het leek erop dat Lumanda in hun nieuwe huis weer in dezelfde valkuil terecht kwam. “Ik vind het heel zwart-wit. Het is heel netjes, maar ik zie mezelf hier nog niet meteen wonen”, gaf ze toe. Maar na de verbouwing zijn zowel Lumanda als Marlous helemaal verliefd op hun nieuwe paleisje. 

 

Lumanda en Marlous
© RTL

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

2. Casper en Vera die totaal niet op één lijn zaten

Casper en Vera konden niet tot een gezamenlijk besluit komen. Vooral Vera had een torenhoge wensenlijst en wilde daar in eerste instantie niet van afwijken. En dat werkte de kijkers op de zenuwen. Na lang wikken en wegen heeft het stel toch een mooi huisje gevonden. Benieuwd hoe het nu met Casper en Vera gaat? Wij zochten het uit!

 

1. Alex die in de vijver belandt

Dit hilarische moment staat zonder twijfel op nummer 1. Alex van Keulen beging in een van de recentste afleveringen een misstap en belandde in de vijver. Door zijn blunder kan hij inmiddels niet meer normaal over straat. Van alle kanten krijgt hij opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd: “Is je broek al droog” en “Heb je nog een zwembroek nodig?” Gelukkig kan hij er zelf ook om lachen.