alex van keulen kopen zonder kijken rtl boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
alex van keulen kopen zonder kijken rtl boulevard
Kopen Zonder KijkenRTLTV

Kopen Zonder Kijken-Alex kan na blunder niet normaal over straat

|
|

Laatste update:

Kopen Zonder Kijken-makelaar Alex van Keulen begaat in de aflevering van morgen een hilarische blunder. Het fragmentje is al meer dan twee miljoen keer bekeken, zodat Alex inmiddels op straat nageroepen wordt!

Alex van Keulen haalt nat pak

Morgen in Kopen Zonder Kijken is te zien hoe makelaar Alex van Keulen een nat pak haalt... Als hij met Bob Sikkes door een tuin loopt, doet Alex één stap te veel naar achteren waarna hij in de vijver belandt! Het fragmentje van zijn vermakelijke val is al ruim twee miljoen keer bekeken! En dat betekent dat Alex niet meer normaal over straat kan, zo horen we in RTL Boulevard.

'Anders geef ik hem wel een zetje'

Heb je nog een zwembroek nodig? Is je broek al droog?” De Kopen Zonder Kijken-makelaar wordt zelfs al nageschreeuwd op straat! “Iedereen weet wat er is gebeurd. Dit is dan waar mensen je om gaan herinneren: de man die in de vijver viel”, zo vertelt Alex. Hij kan er gelukkig wel om lachen: “Ik heb altijd gezegd: ‘Ik ga alleen op televisie als het echt is. Niks in scène gezet.’ Dan hoort dit er gewoon bij.” Toch hoopt Alex dat Bob – die laatst trouwens verklapte of de Kopen Zonder Kijken-deelnemers alles zelf betalen – de volgende keer een nat pak haalt: “Anders geef ik hem wel een zetje.

Lees hier hoe het nu met Casper en Vera uit Kopen Zonder Kijken gaat.

Kopen Zonder Kijken is morgen om 20:30 uur te zien op RTL 4. Het tv-programma is dit seizoen trouwens nóg spannender!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Lees verder