Kopen Zonder Kijken-Bob Sikkes in de stress: ‘Natte oksels’

bob sikkes kopen zonder kijken natte oksels

De Kopen Zonder Kijken-zoektocht naar een nieuw huis voor Iris en Thom gaat moeizaam… En dan hebben we het nog niet eens over de grote verbouwing. Bob Sikkes krijgt er zelfs natte oksels van!

Iris en Thom móéten verhuizen

Iris en Thom wonen in een huurappartement in Tilburg, maar daar moeten zij binnenkort uit. De eigenaar van het huurappartement komt weer naar Nederland. Een huis vinden, blijkt echter lastig. Thom is behoorlijk impulsief, terwijl Iris juist erg twijfelt over wat ze het meest belangrijk vindt. En dan hebben we het nog niet eens over dat lange wensenlijstje… Genoeg obstakels weer voor Martijn Krabbé en zijn Kopen Zonder Kijken-team.

'Er zit nog geen dak op, joh!'

Aan het huis dat Alex van Keulen voor het stel vindt, hoeft eigenlijk weinig te gebeuren. Toch besluit Bob Sikkes om de keuken en douche grondig aan te pakken, zodat de woning nóg beter voldoet aan de wensen van Iris en Thom. Wanneer Bob halverwege de voortgang komt bekijken, schrikt hij echter: “Er zit nog geen dak op, joh!” Redt de aannemer het wel of zitten we straks weer met een onaf huis?

Stress voor Kopen Zonder Kijken-Bob 

Ondanks dat het dus eventjes spannend werd, komt het uiteindelijk helemaal goed: “Het was even natte oksels of we het af zouden krijgen. Ik was hier een paar weken geleden en toen moest de hele uitbouw nog afgemaakt worden… Nou ja, ik vond dat ie ‘m nog helemaal moest bouwen. Maar het staat er”, aldus Bob. Iris en Thom zijn ook dolgelukkig. De kans dat er binnenkort een verkoopbord in de tuin staat – zoals bij dit stel wél gebeurde – achten we daarom niet groot!

kopen zonder kijken iris thom

Kopen Zonder Kijken zie je elke maandag 20.30 uur op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.