The Eddy in mei op Netflix

Veronica Superguide logo
The Eddy in mei op Netflix

Nieuw op Netflix in mei 2020

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook in mei worden er weer tientallen films en series aan Netflix toegevoegd. Wij maken alvast een selectie uit het enorme aanbod!

Series

Hollywood: Seizoen 1

In deze nieuwe dramaserie volgen we een aantal jonge acteurs die het na de Tweede Wereldoorlog proberen te maken in de filmindustrie. Maar daarvoor moeten ze wel een hoge prijs betalen... Leer hier alvast een uitgebreide preview van Hollywood!

Te zien vanaf: 1 mei

Into the Night

Wanneer de zon al het leven op aarde bedreigt, probeert een vliegtuig vol passagiers het felle licht voor te blijven. Gebaseerd op een sciencefictionverhaal van de Poolse schrijver Jacek Dukaj.

Te zien vanaf: 1 mei

The Eddy: Seizoen 1

Een eigenaar van een jazzclub in Parijs probeert zijn zaak draaiende te houden. Tot overmaat van ramp ontdekt hij dat zijn zakenpartner er schimmige zaakjes op nahoudt. Deze muzikale dramaserie is geregisseerd door Damien Chazelle (La La Land).

Te zien vanaf: 8 mei

Dead to Me: Seizoen 2

Wanneer twee vrouwen elkaar ontmoeten op een praatgroep, is dat het begin van een bijzondere vriendschap. Maar of het duo nu echt een goede invloed op elkaar heeft?

Te zien vanaf: 8 mei

White Lines: Seizoen 1

Wanneer een beroemde dj dood wordt aangetroffen op Ibiza, besluit zijn zus af te reizen naar het party-eiland. Daar ontdekt ze al snel dat het nachtleven ook een duistere kant kent. Van het brein achter de Spaanse Netflix-hits Vis a Vis en La Casa de Papel.

Te zien vanaf: 15 mei

Space Force: Seizoen 1

Een Amerikaanse generaal krijgt de taak om een nieuwe militaire afdeling op te zetten voor ruimtemissies. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan! De hoofdrollen in deze veelbelovende nieuwe comedyserie zijn voor Steve Carell, Lisa Kudrow en John Malkovich.

Te zien vanaf: 29 mei

Films

The Half of It

De verlegen scholiere Ellie verdient een extra zakcentje door opstellen te schrijven voor haar klasgenoten. Ze helpt zelfs de stoere Paul om liefdesbrieven te schrijven voor de charmante Aster. Maar dat is het begin van een gecompliceerde driehoeksverhouding!

Te zien vanaf: 1 mei

Friday the 13th

In deze reboot van de gelijknamige horrorfranchise worden krolse kampeerders aan de machete van seriemoordenaar Jason Voorhees geregen. Kijk snel waar deze nieuwe versie eindigt in onze ranglijst van alle Friday the 13th-films!

Te zien vanaf: 1 mei

Ocean’s Eleven

Meesterkraker Danny Ocean stelt een team samen om op geraffineerde wijze een casino te overvallen. Maar al snel blijkt dat zijn motieven niet alleen maar zakelijk zijn. Wat volgt is een heerlijke heistfilm met een absolute topcast, aangevoerd door George Clooney, Julia Roberts en Matt Damon!

Te zien vanaf: 2 mei

The Lovebirds

In deze romcom raakt een jong stel per ongeluk betrokken bij een dodelijk moordmysterie. Zal hun prille relatie de nacht overleven?

Te zien vanaf: 22 mei

Spider-Man

In zijn eerste bioscoopavontuur krijgt Peter Parker bijzondere krachten nadat hij wordt gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. Hij besluit zijn krachten in te zetten om de misdaad van New York te bestrijden. Dankzij de puike titelrol van Tobey Maguire, de strakke regie van Sam Raimi en de spectaculaire speciale effecten is dit nog altijd onze favoriete Spider-Man-film!

Te zien vanaf: 31 mei

Lees verder