White Lines op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
White Lines op Netflix

Nieuwe Netflix-serie van maker Vis a Vis en La Casa de Papel

|
|

Laatste update:

Álex Pina - dé man achter Spaanse Netflix-hits Vis a Vis en La Casa de Papel - slaat de handen ineen met producers van The Crown voor een nieuwe crime-serie op Netflix: White Lines!

En die staat vanaf 15 mei al online! Het gaat om tien afleveringen, geschreven door Pina zelf. Als we de synopsis en trailer checken zien we ook meteen dat het oogt als de perfecte mix tussen het Britse van The Crown en het Spaanse van La Casa de Papel en Vis a Vis. Hoezo? Nou, kijk maar. 

Waar gaat White Lines over?

De show speelt zich af op Ibiza. "Wanneer het lichaam van een legendarische DJ uit Manchester twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza wordt ontdekt, keert zijn zus terug naar het prachtige Spaanse eiland om erachter te komen wat er is gebeurd", zo teaset Netflix. "Haar onderzoek leidt haar door een spannende wereld van dansclubs, leugens en cover-ups. En op een plek waar mensen graag hun grenzen opzoeken, wordt ze zelf ook geconfronteerd met haar eigen donkere kanten."

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

La Casa de Papel en Vis a Vis

Natuurlijk blijft ook La Casa de Papel, in 2019 de best bekeken niet-Engelse serie op Netflix, een belangrijke rol spelen voor de streamingdienst. Naar verluidt komt er een spin-off aan! Dat geldt ook voor Vis a Vis. Al kunnen we El Oasis - dat draait om personages Zulema en Macarena - eigenlijk ook zien als het laatste seizoen van de bajesserie. Dit is wanneer 'ie uitkomt op tv; hopelijk volgt Netflix snel. Tot slot, nu we toch bezig zijn: hoe zit het met The Crown seizoen 4? Nou, best wel goed: die rondde vorige maand ondanks corona de opnames af! Waarschijnlijk volgt de release ergens aan het einde van dit jaar. 

Maar goed: eerst White Lines! Alle tien de afleveringen staan vanaf 15 mei op Netflix.

Lees verder