the crown seizoen 3 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
the crown seizoen 3 op Netflix

Verrassend: The Crown mag ondanks corona blijven filmen van Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Ondanks dat verschillende andere Netflix-series (waaronder Stranger Things en The Witcher) de productie gestaakt hebben als gevolg van het coronavirus, blijven de opnames van het vierde seizoen van The Crown gewoon doorgaan!

Coronavirus legt entertainmentindustrie plat

De uitbraak van het coronavirus is uitgegroeid tot een grote bedreiging voor de entertainmentindustrie. De releasedata van aanstaande films zijn uitgesteld, en veel opnames (van zowel films als series) zijn in de wacht gezet. Ook Netflix is tot dusver uiterst voorzichtig geweest. Daarom is het juist zo opvallend dat de opnames van The Crown seizoen 4 ondanks de dreiging van het coronavirus gewoon doorgaan!

Opnames The Crown seizoen 4 worden snel afgerond

Volgens Deadline heeft dat alles te maken met Left Bank Pictures, het productiebedrijf achter The Crown. Dit bedrijf stond er namelijk op om door te gaan met de opnames van het vierde seizoen. Daarbij moet wel gezegd worden dat het filmen van seizoen 4 van The Crown binnen een week afgerond moet kunnen worden. Toch is het natuurlijk wel een groot risico… Het aantal coronapatiënten neemt immers nog steeds toe. En daarbij worden acteurs ook niet gespaard! Kijk maar naar Kristofer Hivju, Idris Elba en Tom Hanks...

The Crown seizoen 4 heeft nog geen releasedatum. De verwachting is echter dat Netflix het een na laatste seizoen in november of december van dit jaar online knalt.

Lees verder