Kristofer Hivju

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kristofer Hivju

Game of Thrones-acteur 'Tormund' besmet met het coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het coronavirus bereikt steeds meer celebrities. Na Tom Hanks en Idris Elba, is nu ook de Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju besmet met het virus. "Vandaag ben ik positief getest op het coronavirus", laat de ster weten in een openhartig bericht op Instagram.

Milde klachten

Kristofer ervaart gelukkig enkel symptomen van een verkoudheid en voelt zich verder gezond, maar dit was al genoeg voor hem om zich te laten testen. Hij en zijn gezin zitten na de positieve test in Noorwegen in thuisisolatie "voor zolang dat nodig is". Op Instagram deelt de Tormund-acteur een foto met zijn vrouw.

Oproep om het goede te doen

Kristofer realiseert zich dat hij er waarschijnlijk goed vanaf zal komen maar dat "voor mensen met een hoger risico dit virus een verwoestende diagnose is". Hij roept op om allemaal heel voorzichtig te zijn. "Was je handen; houd 1,5 meter afstand; ga in quarantaine; doe alles wat je kunt om te zorgen dat het virus niet verspreidt."

The Witcher seizoen 2

Door het coronavirus zijn ook de opnames van The Witcher seizoen 2 stilgelegd, waarin Kristofer een rol heeft. Wanneer de Netflix-serie zijn productie weer kan oppakken, en voor hoelang Kristofer in thuisisolatie zal zitten, is onduidelijk. We wensen hem beterschap!

Lees verder