Tom Hanks en Rita Wilson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Hanks en Rita Wilson

Tom Hanks geeft update vanuit corona-quarantaine

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het coronavirus is een meedogenloos monster. De eerste grote celeb die besmet raakte was meteen ook één van Hollywoods meest geliefde acteurs: Tom Hanks, die nu samen met zijn vrouw Rita Wilson in quarantaine zit. Hoe gaat het nu met de twee?

Het koppel ontdekte de besmetting terwijl ze in Australië zaten. Ze verblijven daar nu in volledige isolatie. Gelukkig komt Tom nu met een broodnodige update! 

Hoe is het nu met Tom Hanks?

Tom Hanks wordt op sociale media ook wel gekscherend 'America's dad' genoemd en dat zegt toch genoeg over de populariteit van deze hartverwarmende acteur. In een kleine update op twitter bedankt hij Australiërs voor hun goede zorgen. "We hebben COVID-19 en zitten in isolatie, zodat we het niet naar anderen verspreiden. Er zijn mensen voor wie het tot een zeer ernstige aandoening kan lijden."

Dag tot dag

Rita en Tom bekijken de hele situatie 'van dag tot dag'. Aan de foto hieronder te zien, gaat het in ieder geval naar omstandigheden goed met het echtpaar. "Er zijn dingen die we allemaal kunnen doen om hier doorheen te komen, door het advies van deskundigen te volgen. En door voor onszelf en anderen te zorgen, nietwaar?" Amen Tom. Amen.

Coronacrisis

Het coronavirus dendert wereldwijd flink door en zorgt ervoor dat landen ingrijpende beslissingen moeten nemen. Zo besloot ons kabinet gisteren nog dat evenementen met meer dan 100 personen niet door mogen gaan. Daarnaast voelt de filmwereld ook op een pijnlijke manier de gevolgen van het virus: zo kunnen we de uitgestelde films inmiddels niet meer op één hand tellen. De laatste 'slachtoffers'? F9, The New Mutants en Mulan - die komen allen voorlopig nog niet uit.

Lees verder