Tom Hanks, Rita Wilson

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Hanks, Rita Wilson

Tom Hanks en zijn vrouw besmet met het coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het moest er toch een keer van komen, de eerste celebrity die besmet zou raken met het coronavirus. Tom Hanks en zijn vrouw Rita Wilson laten in een statement weten positief getest te zijn op de ziekte die al voor veel vertragingen zorgt in de filmwereld. De twee zitten in isolatie in Australië.

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

Op Twitter plaatst de Forrest Gump-acteur het nieuws. “We voelden ons moe, alsof we verkouden waren, en ons hele lichaam deed pijn. Rita had af en aan rillingen. Lichte koorts ook. Om het juiste te doen, en dat is wat de wereld nu nodig heeft, hebben wij ons laten testen op het coronavirus, en de test was positief.”

Het koppel verblijft nu in Australië waar ze in isolatie zijn geplaatst. "We blijven hier zitten zo lang het nodig is." Het scheelde niet veel of iedereen bij The VoiceKids zou nu ook in isolatie zitten.

Elvis Presley-film

Studio Warner Bros. bevestigt dat Tom in Australië is om zich voor te bereiden voor een film over Elvis Presley. Tom speelt kolonel Tom Parker, de manager van Elvis. De film, die nog geen titel heeft, is voor nu gestopt met de productie. Het is nog onduidelijk of andere acteurs ook besmet zijn en of dit voor grote vertraging zorgt bij de studio. Eerder ging nog het gerucht dat Jackie Chan het virus te pakken heeft, maar de acteur laat weten dat dit niet het geval is. We wensen Tom en zijn vrouw veel beterschap!

Lees verder