Jackie Chan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jackie Chan

Jackie Chan reageert op coronageruchten: 'ik zit niet in quarantaine'

|
|

Laatste update:

Kungfu-eindbaas en filmlegende Jackie Chan wil even iets rechtzetten: nee, hij lijdt niet aan het coronavirus.

Er gaan geruchten rond dat Jackie mogelijk in quarantaine zit nadat bij hem corona is vastgesteld. Waar die geruchten vandaan komen, weten wij niet, maar blijkbaar waren ze zó hardnekkig, dat de vechtersbaas ze even wil rechtzetten.

Jackie Chan en corona

"Ik ben heel gezond en veilig en zit niet in quarantaine", begint hij zijn geruststellende post op Instagram. "Veel vrienden hebben al berichtjes gestuurd om te vragen of het goed met me gaat. Jullie liefde en zorgen zijn zo hartverwarmend, dank jullie!" De filmlegende krijgt in de comments een stortvloed aan opgeluchte en lieve reacties over zich heen! Overigens wil Jackie zijn bekendheid (en vermogen) inzetten in de strijd tegen corona: hij heeft eerder al 130.000 euro uitgeloofd voor degene die met een remedie tegen het coronavirus komt.

Hysterie

Inmiddels is in Nederland ook een ware nieuwsstorm losgebarsten toen bleek dat er ook hier twee 'coronogevallen' zijn geconstateerd. Vooralsnog gaan er echter geen Jackie Chan-achtige geruchten rond over BN'ers, maar de uitbraak houdt ze wél bezig. Zo grapte Chantal Janzen eerder al over het virus en schoot 'Stylist van het Zuiden' Roy Donders lichtelijk in de stress toen bleek dat de eerste Nederlandse coronapatiënt zich in zijn Tilburg bevindt!

Lees verder