Peter Rabbit 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Peter Rabbit 2

Release Peter Rabbit 2 uitgesteld door coronavirus

|
|

Laatste update:

Het coronavirus eist een tweede 'filmslachtoffer'. Na Bond-film No Time To Die is ook de bios-première van animatiefilm Peter Rabbit 2: The Runaway flink uitgesteld.

Sony's filmafdeling hakte vandaag de knoop door: Peter Rabbit 2 komt niet over twee weken, maar pas op 5 augustus 2020 uit in de bios, zo meldt The Hollywood Reporter.

Peter Rabbit

Het is na No Time To Die de tweede grote biosfilm die de geplande release niet haalt. Peter Rabbit 2, een live-action-CGI-hybride, is het vervolg op de vrij succesvolle eerste film, Peter Rabbit uit 2018. Met namen als James Corden en Margot Robbie had het ook zomaar opnieuw uit kunnen groeien tot een familiefilm-hit nu er verder niet zulke grote toppers draaien in de bioscoopzalen.

Corona uitbraak

Dat het coronavirus de wereld in zijn greep houdt, heb je waarschijnlijk al twintig keer gehoord de afgelopen dagen. Steeds meer grote evenementen worden afgelast. Ook lijkt het er sterk op dat het Songfestival in gevaar dreigt te komen, net als de Formule 1 in Zandvoort. Wij vragen ons vooral af of bijvoorbeeld ook Disney besluit om films als Mulan en Black Widow, die allebei zeer binnenkort uitkomen, uit te stellen. Kleine geruststelling: vooralsnog gaan die premières gewoon door!

Peter Rabbit 2 draait vanaf 5 augustus 2020 in de bioscoop.

Lees verder