Ali B

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ali B

Ali B: ‘bijna corona-uitbraak bij The Voice-finale’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ali B heeft bijna voor een coronaverspreiding gezorgd in de studio van The Voice of Holland. “Het had niet veel gescheeld of iedereen bij The Voice had dat virus te pakken.

Op het nippertje

Het scheelde maar een haartje of Ali B had alle gasten en collega's bij The Voice besmet met het virus. De coach miste vlak voor de finale - waarin Sophia de nieuwe Voice of Holland werd - een afspraak met een gezin dat later corona bleek te hebben. “Ik zou er pas achterkomen als ik eenmaal in de studio was van The Voice, waar ik inmiddels contact had als knuffel-Marokkaan, want ik heb iedereen geknuffeld.”

Logeerpartijtje vermeden

Gelukkig ging de afspraak niet door, anders had iedereen in de studio nu wellicht in thuisisolatie gemoeten. “Volgens mij word je dan gewoon voor de zekerheid allemaal in quarantaine geplaatst, dus dan zouden we nu waarschijnlijk nog in de studio van The Voice zitten.” Verder kan de rapper nog wel lachen om het virus, zo plaatste hij het volgende filmpje op Instagram:

Coronavirus in Nederland

Tot dusver zijn er geen bekende Nederlanders besmet met het virus. Het eerste grote evenement in Nederland is al afgelast, Netflix annuleert de wereldpremière van The Letter for the King in Amsterdam uit voorzorg. Gelukkig neemt iedereen, zélfs de dames van Koffietijd, genoeg maatregelen!

Lees verder