The Letter for the King, Netflix, première

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Letter for the King, Netflix, première

Oh nee: Première The Letter for the King gaat niet door!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het had zo'n mooi jaar kunnen worden, maar het coronavirus gooit roet in het eten. Eerst werd al de releasedatum van No Time To Die uitgesteld, vervolgens wordt er opgeroepen om het Songfestival uit te stellen en nu is de première van The Letter for the King ook nog eens afgeblazen. Houdt het dan nooit op?  

Netflix kwam zojuist met een statement: "Voor Netflix is de gezondheid van medewerkers, cast en crew topprioriteit. En met een première van dit formaat met internationale gasten spreekt het voor zich dat Netflix geen enkel risico wil nemen." Daarom is ook besloten om de persdag rond de serie ook te schrappen. 

Releasedatum

Maar niet getreurd: de première in het Amsterdamse Pathé Tuschinski op 16 maart en de persdag mogen dan officieel niet doorgaan vanwege het virus, maar de kijker merkt daar verder niets van. De serie over het leven van Tiuri, die in de leer is om een ridder te worden, komt - zoals we eerder wisten te melden - op 20 maart gewoon online. Dan heb je toch nog wat om naar uit te kijken! Heb je de trailer van The Letter for the King nog niet gezien? Doe dat dan snel hier.

The Letter for the King is vanaf 20 maart wereldwijd te zien op Netflix.

Lees verder