The Letter for the King, Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Letter for the King, Netflix

De trailer van de serie The Letter for the King is eindelijk uit!

|
|

Laatste update:

Nog maar een kleine maand wachten en dan kunnen we eindelijk kijken naar de fantasyserie The Letter for the King, naar het gelijknamige boek van Tonke Dragt. Eerder deelden we al een korte teaser en wat bijzondere foto's, maar zojuist is ook de officiële trailer verschenen. 

De trailer begint met de onheilspellende woorden: "Als je het echt probeert, als je doet wat ik weet dat jij kunt, dan word jij... een ridder!" Dat belooft alvast wat. Bekijk hieronder de beelden.

Zesdelige serie

In deze zesdelige reeks krijgt Tiuri, die in de leer is om een ridder te worden, een geheime brief die het lot van het koninkrijk zal bepalen. Hij gaat op een legendarische reis om de brief aan de koning te bezorgen en te voorkomen dat de wereld in duisternis zal worden gehuld. 

Nederlandse acteurs

Opvallend is dat The Letter for the King dit keer geen Nederlandse productie is (al is er ooit wel een Nederlandse film van dit verhaal verschenen), maar dat er wel Nederlandse acteurs in te zien zijn. Zo speelt Yorick van Wageningen de rol van King Favian en is Gijs Blom te zien als de gevaarlijke ridder met het rode schild. We zijn heel benieuwd hoe en óf zij indruk weten te maken op de kijkers.

The Letters for the King is vanaf 20 maart te zien op Netflix.

Lees verder