Loretta Schrijver en Quinty Trustfull

Veronica Superguide logo
Loretta Schrijver en Quinty Trustfull

Koffietijd-dames nemen maatregelen tegen Coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Koffietijd-heldinnen Quinty Trustfull, Pernille La Lau én natúúrlijk Loretta Schrijver laten zich niet kisten door de Corona-uitbraak. De dames nemen maatregelen om ervoor te zorgen dat gasten van hun talkshow ze niet per ongeluk infecteren!

Het Corona-virus houdt wereldwijd de gemoederen bezig, to put it mildly. De gevolgen van het virus bereiken nu zelfs de filmwereld: Baby Yoda-speelgoed dat mogelijk vertraging oploopt, de nieuwe James Bond-film wordt uitgesteld... Dat soort ellende. De hosts van Koffietijd vonden het in ieder geval tijd voor maatregelen! Nadat ze eerder al mondkapjes insloegen (zie foto hierboven), komen ze nu met nog meer veranderingen.

Geen handen meer schudden

Je hoeft van Quinty, Loretta en Pernille - aka de bazinnen van ochtend-tv - in ieder geval géén hand meer te verwachten. Dat doen ze niet meer. "Wat ik opvallend vind om te zien is dat men heel snel handelt in verband met het coronavirus. Het handen schudden bijvoorbeeld. In de kerken worden al geen handen meer geschud, op scholen niet, in ziekenhuizen niet", zo somde Quinty deze week op in de Koffietijd-uitzending. Maar... hoe begroeten ze hun gasten nu dan?

'De bips'

Pernille komt met een swingend alternatief op de proppen. De... 'bips'? "Die heb ik vanochtend met jou gedaan, hè", zegt ze tegen Quinty, waarna ze de bips-begroeting demonstreert. "Ja, dat vind ik nog een beetje een feestje." Quinty houdt het daarentegen een stuk simpeler. "Ik doe de elleboog! Zo: boink!"

Bekijk hieronder hoe de dames even rustig uitleggen hoe ze hun gasten nu begroeten:

Lees verder