the witcher netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
the witcher netflix

Netflix onthult volledige cast voor The Witcher seizoen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Hoera! Netflix heeft een officiële aankondiging naar buiten gebracht over het tweede seizoen van The Witcher. Daarin leren we onder meer welke nieuwe castleden we mogen verwelkomen en hoeveel afleveringen seizoen 2 krijgt!

Productie The Witcher seizoen 2 van start

De Netflix-versie van The Witcher is snel uitgegroeid tot een van de grootste titels op de streamingdienst. Gelukkig had Netflix het succes al een beetje voorzien, zodat een tweede seizoen al lang en breed besteld was! Zodoende zijn showrunner Lauren Schmidt Hissrich en haar productieteam inmiddels al lekker bezig met het voorbereiden van dit seizoen 2.

Nieuwe castleden The Witcher seizoen 2

In een officiële aankondiging (via Deadline) onthulde Netflix dat de productie van The Witcher seizoen 2 inderdaad echt is begonnen, voorafgaand aan de release in 2021. Bij die aankondiging hoort ook de onthulling van de nieuwe castleden. Onder hen Kristofer Hivju (Game of Thrones) als Nivellen, Yasen Atour (Robin Hood) als Coën, Paul Bullion (Peaky Blinders) als Lambert, Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9) als Eskel, en Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl) als Lydia.

Kristofer Hivju Tormund GoT Game of Thrones

Waar is Vesemir in The Witcher seizoen 2?

Interessant is dat er geen melding wordt gemaakt van Geralts mentor, Vesemir, die de hoofdrol speelt in die animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf... Misschien volgt die grote onthulling op een later moment. Wij duimen in ieder geval voor Mark Hamill! Wat we wel weten, is dat The Witcher seizoen 2 wederom uit acht afleveringen bestaat. Nu dus alleen nog even geduld hebben tot 2021...

Lees verder