the witcher netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
the witcher netflix

Opnames The Witcher seizoen 2 beginnen deze maand met nieuwe actrice

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Er wordt as we speak druk gezocht naar nieuwe castleden voor het tweede seizoen van The Witcher! Aangezien de camera’s nog deze maand moeten gaan draaien, kunnen de makers maar beter een beetje opschieten… Gelukkig is er in ieder geval al één nieuw personage gevonden: Carmel Laniado.

Opnames The Witcher seizoen 2 bijna van start 

Als we de berichten (via Deadline) mogen geloven, beginnen de opnames van het tweede seizoen van The Witcher nog deze maand. Een van de nieuwe acteurs die voor dit tweede seizoen aan de cast wordt toegevoegd, is Carmel Laniado, die eerder naast Robert Downey Jr. in de Dolittle reboot speelde. Er is nog weinig bekend over haar personage Violet… En dat is heel logisch! Ze komt namelijk helemaal niet voor in de Witcher-boeken van Andrzej Sapkowski.

The Witcher seizoen 2 met nieuw personage Violet

In The Witcher volgen we Geralt of Rivia, Yennefer of Vengerberg en Ciri. De personages zijn in het eerste seizoen van de Netflix-serie nauwelijks aan elkaar verbonden geweest, maar kwamen aan het eind toch nog samen. De verwachting is dat zij in seizoen 2 ook (grotendeels?) bij elkaar blijven. Dit seizoen belooft immers minder verwarrend te worden. Zodoende zijn we enorm benieuwd naar de rol van Carmel Laniado haar personage Violet in het geheel! 

Netflix-releasedatum voor seizoen 2 The Witcher? 

Helaas kunnen we je nog niet vertellen wanneer het tweede seizoen van The Witcher te zien zal zijn op Netflix. De serie wordt op zijn vroegst eind dit jaar verwacht, maar wij zetten ons geld in op begin volgend jaar. De animatiefilm Nightmare of the Wolf zal naar verwachting voorafgaand aan seizoen twee van The Witcher te zien zijn.

Lees verder