Opnames The Witcher stilgelegd door corona-uitbraak

Door Redactie
Henry Cavill in The Witcher op Netflix

Deze periode is het vooral nieuws als de opnames van een film of televisieserie wel gewoon doorgaan. Aan de steeds langer wordende lijst van producties die getroffen zijn door de coronacrisis kan nu ook The Witcher worden toegevoegd. Volgens fansite Redanian Intelligence zijn de opnames voor het tweede seizoen van deze fantasyserie voor tenminste twee weken stilgelegd. De planning was dat in augustus alle opnames voor de nieuwe reeks zouden zijn afgerond, maar het is nu maar zeer de vraag of dat gaat lukken…

Krankzinnig

Deze grimmige fantasyserie met Henry Cavill in de titelrol was een enorme hit voor Netflix. En hoewel de krankzinnige kijkcijfers al snel in twijfel werden getrokken, duurde het niet lang voordat The Witcher: Seizoen 2 werd aangekondigd. Als de makers niet te veel achter raken op schema, zullen de nieuwe afleveringen volgend jaar op Netflix verschijnen.

Mentor

Tot die tijd kunnen we uitkijken naar The Witcher: Nightmare of the Wolf. In deze animatiefilm volgen we de avonturen van Geralts mentor Vesemir. Daarnaast tippen we ook nog deze zeven series die je kunt zien na het eerste seizoen van The Witcher!