Macarena en Zulema in Vis a Vis op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Macarena en Zulema in Vis a Vis op Netflix

Dit is wanneer het laatste seizoen van Vis a Vis uitkomt!

|
|

Laatste update:

Ein-de-lijk! We weten sinds vandaag wanneer we afscheid mogen nemen van onze favoriete bajes-dames Macarena en Zulema. De Spaanse variant van FOX heeft de releasedatum voor Vis a Vis: El Oasis bekendgemaakt.

Eerder werden we al lekker gemaakt met deze heerlijk spannende beelden, en nu krijgen we ook dat laatste beetje info: de releasedate. Plus een hele toffe poster! Voor wie geen Spaans kan: het vijfde en laatste seizoen van Vis a Vis gaat op 20 april van start op FOX Spanje.

Spin-off/vervolg Vis a Vis

El Oasis - zo heet het vijfde seizoen van Vis a Vis - draait volledig om Macarena en Zulema, de twee personages waar fans zo van zijn gaan houden de afgelopen jaren. Vanwege deze focus zou je het als spin-off kunnen zien, maar de makers verzekerden ons eerder al dat het een volwaardige afsluiting voor Vis a Vis gaat zijn. Waar het over gaat? De show maakt een dikke tijdsprong van 15 jaar en laat zien hoe Macarena en Zulema zich staande houden buiten de gevangenismuren.

Ook op Netflix?

Het is op dit moment nog niet bekend of en wanneer Netflix El Oasis erop knalt. Gezien het succes van de eerder Vis a Vis-seizoenen lijkt het ons meer dan logisch dat we mogelijk óók ergens dit jaar nog een laatste keer kunnen genieten van deze superspannende Spaanse bajes-serie. We houden je op de hoogte!

Lees verder