Macarena en Zulema in Vis a Vis op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Macarena en Zulema in Vis a Vis op Netflix

Hier zijn de eerste beelden van Vis a Vis-spin-off El Oasis!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Como estas español? Nou, dat van ons is niet zo goed, maar dat maakt niet uit: de allereerste teaser voor Vis a Vis-spin-off El Oasis is hier!

Hierin zien we aartsvijanden slash frenemies Macarena (Maggie Civantos) en Zulema (Najwa Nimri) samen herrie schoppen. Juweliers, banken en casino's beroven. Oftewel: dagelijkse kost voor deze badasses.

Vis a Vis

De Spaanse gevangenisshow Vis a Vis groeide vorig jaar bij ons op Netflix uit tot een mega-hit. De seizoenen kwamen opeens in rap tempo onze kant op en slechts een paar maanden geleden konden we met het laatste seizoen afscheid nemen van de dames. In El Oasis zien we hoe Macarena en Zulema zich 15 jaar na de gebeurtenissen in Vis a Vis staande houden buiten de gevangenis.

El Oasis op Netflix?

De eerste teaser hierboven werd online gezet door de Spaanse tak van FOX. Daar was ook Vis a Vis altijd te zien. Het ligt - gezien het gigantische succes - voor de hand dat Netflix ook deze spin-off gewoon oppakt. Deze gegarandeerde hit willen we niet missen en Netflix zou wel gek zijn om dit zomaar te laten liggen. De Spanjaarden kunnen nog ergens in 2020 genieten van El Oasis, maar grote kans dat we hier mogelijk pas vanaf 2021 legaal kunnen aanhaken...

We houden je op de hoogte wanneer we meer te weten komen over Vis a Vis: El Oasis!

Lees verder