Nieuw op Netflix in februari 2020

To All The Boys: P.S. I Still Love You

Dry January is bijna voorbij en we hebben nog meer goed nieuws: Netflix heeft een heleboel geweldig kijkplezier klaarstaan voor februari! Dus pak de fles wijn er maar bij en binge nieuwe afleveringen van Narcos, Better Call Saul en films zoals To All The Boys 2 en Twilight! Dit zijn de Netflix releases van februari 2020!

Series

Arrow: seizoen 8 finale

Op maandag 3 februari is het zover: de allerlaatste aflevering van Arrow komt dan op Netflix! Pak je zakdoekjes er maar bij voor dit einde van een superheldenera!

Locke & Key

Maak je borst nat voor een nieuwe fantasievolle horrorserie exclusief op Netflix! Locke & Key ziet 2 broers en een zus terugkeren naar het enge Scooby Doo-huis van hun vader. Papa is namelijk op mysterieuze wijze vermoord en iemand moet dat huis bewonen toch? De kids vinden magische sleutels die een heleboel bovennatuurlijke geheimen ontsluiten, maar ook een oud kwaad… Vanaf 7 februari staan alle afleveringen op Netflix!

Narcos: Mexico seizoen 2

We keren terug naar Mexico voor een tweede ronde explosieve drugsmisdaad in Narcos: Mexico! In de jaren ’80 was de drugshandel in het land een chaos van kleine… ahum, ondernemers, maar in seizoen 2 zien we hoe het almachtige Guadalajara-kartel van Félix Gallardo vorm begint te nemen. 13 februari kan je het hele seizoen in één keer opsnuiven.

Better Call Saul seizoen 5

Het laatste seizoen van Better Call Saul start in februari! De geniepige Jimmy McGill gooide op het eind van seizoen 4 al zijn schaamte het raam uit. De tijd van zijn criminele alterego Saul Goodman begint aan te breken. De hamvraag is of al zijn vrienden de transformatie overleven… De eerste aflevering staat 24 februari op Netflix.

Films

The Twilight Saga

Twihards haal de champagne er maar bij want alle Twilight-films komen naar Netflix in februari! De 5 films gaan over Bella Swan die verliefd raakt op Edward Cullen, een sexy jongen van school met één geheimpje: hij is een vampier. Bella accepteert Edward en wil zelf ook vampier worden, maar de rest van de vampierwereld is erop tegen en zet zijn tanden (pun intended) in de relatie om het te eindigen. Vanaf 1 februari kan je weer weg zwijmelen bij Twilight.

My Neighbor Totoro

Een groot aantal Japanse animatiefilms van het gerenommeerde Studio Ghibli komt naar Netflix op 1 februari! My Neighbor Totoro is een van hun meest geliefde films en gaat over de meisjes Satsuki en Mei, die meeverhuizen met hun vader naar het platteland. In hun nieuwe huis en het omringende bos vinden ze goedaardige geesten waarvan de grootste de grijze katachtige Totoro is. Leuke film voor jong en oud maar met een waarschuwing: je kinderen willen gegarandeerd een Totoro-knuffel nadat ze de film zien!

Happy Feet

Iedere pinguïn heeft zijn eigen poplied waarmee hij/zij de perfecte levenspartner zoekt. Alleen Mumble niet, die zingt als een kraai met keelontsteking. De kleine pinguïn kan echter wel tapdansen als de allerbeste, tot irritatie van de andere vogels die een hekel hebben aan afwijkingen. Leuke familiefilm vol popmuziek en zelfs een milieuboodschap. 1 februari op Netflix!

The Intern

Robert De Niro als je stagiair, die film schrijft zichzelf al. Als 70-jarige weduwnaar verveelt Ben Whittaker zich de pleuris en zoekt hij een nieuwe uitdaging. Hij wordt ‘senior stagiair’ bij een modewebsite gerund door Jules Ostin (Anne Hathaway). 1 februari zie je hoe dat afloopt op Netflix.

Gravity

Sandra Bullock en George Clooney repareren een satelliet in de ruimte wanneer een ongeluk ervoor zorgt dat ze ontkoppelen en stranden in een baan rond de aarde. Hoe overleven ze dat? Gravity is een must-watch alleen al voor de indrukwekkende beelden. 1 februari op Netflix!

To All The Boys: P.S. I Still Love You

To All The Boys I’ve Loved Before was een daverend succes en op 12 februari komt eindelijk het vervolg op Netflix! In To All The Boys: P.S. I Still Love You is Lara Jean gelukkiger dan ooit met Peter Kavinsky. Alle problemen met de liefdesbrieven die ze naar haar oude crushes stuurde zijn voorbij. Hahaha nee natuurlijk niet! Plotseling staat ex-crush John op de stoep met haar brief en begint ze toch te twijfelen aan haar relatie. Kiest ze voor Peter of toch voor John? 12 februari komen we erachter.

I Now Pronounce You Chuck and Larry

Adam Sandler en Kevin James stappen in het huwelijksbootje in I Now Pronounce You Chuck and Larry. Niet omdat ze verliefd zijn op elkaar, maar omdat het leuke belastingvoordeeltjes oplevert! Controleurs van de overheid vertrouwen het echter niet helemaal. Deze extreem droge komedie staat 14 februari op Netflix.

Pokémon: Mewtwo Strikes Back - Evolution

Ben je ook opgegroeid met Pokémon: The First Movie? Mooi want in februari brengt Netflix exclusief de 3D remake van die film naar Nederland! In Pokémon: Mewtwo Strikes Back – Evolution komen Ash, Misty, Brock en Pikachu in aanraking met de sterkste Pokémon ter wereld: Mewtwo. Hij wil de mensheid uitroeien en dat kan natuurlijk niet want Ash moet nog wat Pokémon vangen. 27 februari verschijnt hij op Netflix.

All The Bright Places

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jennifer Niven, wordt All The Bright Places een ontroerend romantisch drama, waarin 2 tieners elkaar helpen hun emotionele en fysieke littekens te genezen. Elle Fanning en Justice Smith spelen de hoofdrollen en vanaf 28 februari staat de film op Netflix.

Wil je nu weten wat je moet kijken op de streamingdienst? Deze 10 must-watch films staan nu op Netflix en we hebben ook 10 series die je niet wil missen!