Ron Boszhard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ron Boszhard

Wat kunnen we verwachten van het WIDM-jubileumseizoen?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Molloten kunnen vanavond eindelijk weer uit hun holletjes kruipen! Het speciale jubileumseizoen van Wie is de Mol? barst los. Wij vertellen je wat je - hopelijk - mag verwachten van deze unieke reeks.

Benieuwd wie de kandidaten zijn? Wij denken dat deze oud-spelers meedoen!

Extra fanatieke kandidaten

Zoals je inmiddels wel weet: er doen dit keer alleen maar oud-kandidaten mee aan Wie is de Mol? En als de geruchten kloppen, zijn het kandidaten die alle reden hebben om even helemaal loco te gaan. Ron Boszhard die er in zijn seizoen eigenlijk twee keer uitvloog; hij zal wel van zijn lacherige cultimago af willen. Of Tygo Gernandt. Die moest net voor de finale naar huis. Die zal nu wel extra zijn best doen (en hij is al zo hyper!). Kortom: dit zijn allemaal ervaren kandidaten die het bij deze tweede kans véél beter willen doen.

Een betere Mol

We zouden bijna vergeten dat een van deze oud-kandidaten deze keer een hele andere rol moet spelen. Die van... de Mol. En omdat deze Mol al een keertje meedeed aan het programma, kent hij of zij WIDM van binnen en van buiten. Natuurlijk wordt elke Mol - ook in een regulier seizoen - helemaal kapot-gebriefd. Maar déze Mol heeft al eens de kandidaat-kant gezien en dat geeft ongetwijfeld een voorsprong. Wordt dit de beste saboteur ooit?

Moeilijkere opdrachten

Kijk. We willen je niet afschrikken, maar... verwacht moeilijkere opdrachten. De makers zullen deze nieuwe groep meer dan genoeg uitdagingen geven. Dat moeten ze aankunnen na hun eerdere Mol-avontuur. Gelukkig zitten er altijd duizenden zéér fanatieke Molloten voor de buis want zonder hen kunnen we er soms geen touw aan vast knopen. We hebben ze nu meer dan ooit nodig!

Oud-mollen

Er circuleerde maanden geleden een Insta Story-filmpje van oud-Mol Jan Versteegh. Die zat toen in een of andere kleedkamer-setting met andere oud-Mollen, waaronder Kim Pieters. We hebben ons uiterste best gedaan om het filmpje op te sporen, maar dat is (nog) niet gelukt. Of was het misschien hiervoor? Wat we hiermee willen zeggen: waarschijnlijk is er een rol weggelegd voor de oud-saboteurs. Het is tenslotte een speciaal jubileumseizoen dus het is vrij logisch dat de Molletjes worden opgegraven! Wij zoeken ondertussen verder naar dat filmpje...

Oud-presentatoren

Voor Rik van de Westelaken en Art Rooijakkers stonden Pieter Jan Hagens, Karel van de Graaf en Angela Groothuizen aan het roer van dit heerlijk verwarrende kijkcijferkanon. Als men toch zo bezig is met het verleden van het programma voor deze speciale editie, mogen de oud-presentatoren dan ook 'iets' doen? Het is absoluut niet zeker, maar toch denken we dat de makers hier niet zomaar aan voorbij gaan.

Mindfucks

We kunnen ons niet herinneren dat er ooit een BN'er-seizoen was waarbij we van te voren officieel niet wisten wie er allemaal meedoen. Dat is op zich al een plotwending van jewelste. Als je al tot zo'n mindfuck in staat bent... gooi je er waarschijnlijk nog een paar doorheen. Als je toch bezig bent. Anyway: laat maar komen, AVROTROS! We hebben net Tenet achter de rug dus niets, maar dan ook niets is verwarrender dan dat.

Lees verder