Tiger King: de 7 beste Joe Exotic muziekvideo's

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tiger King: de 7 beste Joe Exotic muziekvideo's

Tiger King: de 7 beste Joe Exotic muziekvideo's

|
|

Laatste update:

Tiger King is de heetste documentaire op Netflix en gaat over dierentuinhouder Joe Exotic en de krankzinnige wereld waarin hij leeft. De veroordeelde Amerikaan fokt tijgers als een gek en doet zo’n beetje alles dat verboden is… inclusief tenenkrommende country maken! Dus vooruit, hier zijn de 7 beste Tiger King muziekclips. Dan hoef je de rest niet te horen!

7. Bring It On

Als je Tiger King op Netflix nog niet gezien hebt… dan wordt dit een hele nieuwe wereld waarin je stapt. Maar in plaats van een lange tekst hier te tikken over wie Joe Exotic nou precies is (je kan hier onze Tiger King review lezen), geven we hem liever zelf het woord. Bring It On is de perfecte introductie op de krankzinnige tijgerfokker en waar hij allemaal voor staat. Hoogtepunt is wanneer hij een mannequin met een PETA-pet laat exploderen. Joe heeft het niet zo op dierenrechten… ze hebben zelfs afschuwelijke dieronvriendelijke scènes uit de documentaire gelaten.

6. How Was I To know?

How Was I To Know is op de Joe Exotic-kwaliteitsschaal geen meezinger. Waarom hij dan toch de lijst gehaald heeft? Omdat de Tiger King voor de helft van de clip ligt te slapen in een doodskist! Oké eerlijk gezegd ziet die doodskist er best comfortabel uit. Maar dan nog, what the fuck?!

5. Because You Love Me

Joe Exotic heeft een ego dat bijna te groot is voor Amerika en we weten allemaal wat voor gekke daar nog meer rondlopen! Als de voorgaande muziekclips je nog niet overtuigen dat de Tiger King een tijgertje te veel gefokt heeft, dan wel Because You Love Me. Het nummer is net zo schaamteloos als de titel doet vermoeden. Showsteler is echter het publiek zelf, dat schaapachtig de camera inkijkt omdat ze niet gewaarschuwd zijn dat Joe zou gaan zingen.

4. My First Love

My First Love is opgedragen aan Joe Exotics eerste man, John Finlay. De man met het spectaculaire gebit speelt ook zelf mee in de muziekclip. D’awwww zo lief!

3. Pretty Woman Lover

De Tiger King is gay en was getrouwd met meerdere mannen. Dat zou je alleen niet denken als je Pretty Woman Lover ziet. WAT?! Hier zagen we niks van terug in de Tiger King-documentaire!

2. Here Kitty Kitty

Oké DIT zagen we wel terug in de Netflix-documentaire. De Tiger King z’n grootste aartsvijand is Carole Baskin. De Floridase eigenaresse van een tijgeropvangcentrum, probeert Joe’s dierentuin op te doeken en het gerucht gaat dat ze haar eerste steenrijke man vermoordde en aan de tijgers voerde. Natuurlijk zijn dat slechts geruchten en geen enkel persoon zou die in het openbaar durven uit te roepen. Gelukkig voor ons is Joe Exotic geen normaal persoon, de Tiger King zingt er gewoon over. Met tijgerpoep in zijn handen!

1. I Saw a Tiger

Hoe kunnen we anders eindigen dan met dé meezinger van Joe Exotic. I Saw a Tiger is het enige nummer dat een beetje in de buurt van een hit komt. Slim dus dat Tiger King op Netflix ook eindigt met dit nummer.

Tiger King staat nu exclusief op Netfix en het gerucht gaat dat er deze week een extra aflevering op wordt gezet! Momenteel gaat het niet zo lekker met Joe Exotic, want hij heeft het coronavirus opgelopen in de gevangenis.

Lees verder