Het afgelopen superspannende Wie is de Mol?-seizoen in tweets

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het afgelopen superspannende Wie is de Mol?-seizoen in tweets

Het afgelopen superspannende Wie is de Mol?-seizoen in tweets

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Zoals vanouds ging twitter helemaal los op alles wat er in Wie is de Mol? gebeurde. Geen wonder ook: er keken een recordaantal mensen dit seizoen. Wij blikken terug op de afgelopen zinderende weken aan de hand van tweets!

Jamie-thirst

Programmamaker en presentator Jamie Trenité viel, euhm, nogal in de smaak vanwege zijn topsportlichaam en schattige krullen. Dan krijg je dus dit soort artikelen en erg veel ordinaire, schaamteloze thirst-reacties op twitter!

Wat gaat Sinan doen?

Margriet van der Linden riep in Moltalk de hashtag #Watgaatsinandoen in het leven. Waarom? Nou, het viel iedereen op dat Sinan bijna nooit echt in actie kwam tijdens opdrachten. Een beetje hangen, orders uitdelen of zeggen hoe het dan wél moet – zonder zelf iets te doen; het was hilarisch. Kijkers hadden er ook dikke lol mee.

Wat kan Sarah wel

Ook Sarah, die bij ons op de redactie toch écht de Mol was (oeps), kreeg vaak de wind van voren. Ze was zogenaamd dyslectisch en gaf vaak voor opdrachten aan dat ze het niet kon. Nou, haal dat zogenaamd maar weg: ze is dus echt dyslectisch en óók nog eens onhandig. Dit weerhield meedogenloze twitteraars er echter niet van om de hashtag #Watkansarahwel in het leven te roepen. Aii…

Niels vs. Evelien

Niels, rat die je er bent! Een beetje jokers jatten van anderen terwijl je zelf de jokerkoning bent. Toch was het wel een gewaagde actie, toen hij de joker van Evelien stal. Dit is hoe hij het flikte. Twitter ging helemaal los met voor- en tegenstanders.

Even lekker zeiken

Ook grepen sommige kijkers de ontknoping aan om eens even lekker los te gaan op het hele seizoen. Merel de Mol? Ja, prima, maar “er klopte iets niet”. Haters gonna hate!

Wil je al onze Wie is de Mol?-terugblikken nog eens teruglezen? Kijk dan hier. 

Lees verder