Doe ramen en deuren dicht: dit zijn de 8 beste Carpool Karaoke-filmpjes!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Doe ramen en deuren dicht: dit zijn de 8 beste Carpool Karaoke-filmpjes!

Doe ramen en deuren dicht: dit zijn de 8 beste Carpool Karaoke-filmpjes!

|
|

Laatste update:

Talkshowheld James Corden scoorde recent nog een GIGANTISCHE hit met zijn Paul McCartney-Carpool Karaoke. Tijd om de krenten uit de pap te halen met de allerbeste auto-optredens aller tijden!

8. Ariana Grande

We beginnen met de vrolijkste (en schattigste) aflevering: Ariana Grande haalt alles uit de kast in deze opbeurende Carpool Karaoke. De hitmachine wordt op haar wenken bediend en James Corden draagt haar zelfs naar een Starbucks. Zien is geloven. 

7. Adele

'Hello...?' Waar is Adele in hemelsnaam gebleven? De Britse zangeres staat bekend om haar lange pauzes tussen albums door maar gelukkig kunnen we haar Carpool Karaoke tot in den eeuwigheid terugkijken! 

6. Ed Sheeran

Deze karaoke-sessie bleef vooral hangen door de bizarre malteser-challenge die James en Ed deden, en minder om de muziek (sorry Ed!). De heren vonden het een goed idee om te testen wie er de meeste chocoladebolletjes in hun mond kon proppen. Ja, echt! Ed is echter ook met serieuzere zaken bezig: hij schittert in de nieuwe film van Danny Boyle (Trainspotting).     

5. Elton John

Sir Elton John was niet te beroerd om een stukje met James mee te rijden en we zijn hem maar wat dankbaar! Rijd mee en geniet van een prachtige versie van Lion King-nummer 'Circle of Life'. En: het is Elton John, dus verwacht kleurrijke en extravagante outfits. 

4. Michelle Obama

Ex-First Lady Michelle Obama bewijst tijdens James' toer rond het Witte Huis dat ze absoluut geen basic presidentsvrouw was. Ik bedoel: zie je Melania Trump al uit volle borst meezingen met Single Ladies? Niet dat we dat niet willen zien, integendeel! Michelle doet er echter nog een schepje bovenop met Missy Elliot, die op de achterbank lines dropt alsof het niets is. 

3. Michael Bublé

Good guy Michael Bublé staat bekend als de ideale schoonzoon, maar zodra hij 15 minuten in de auto met James Cordon zit, gaan alle remmen los. Corden interviewde de Canadese zanger in verband met het Stand Up Against Cancer-campagne. De ziekte van Michaels zoon Noah, die op jonge leeftijd een tumor in zijn lever bleek te hebben, is nogal een gevoelig onderwerp. Tijdens de Carpool Karaoke moesten ze ook een traantje wegpinken. Met zijn zoontje gaat het weer goed.

2. Paul McCartney

Bijna op één: Beatles-legende Paul McCartney die samen met James Corden herinneringen ophaalt in Liverpool. Dit filmpje brak het internet maar het brak James Corden ook: hij kon zijn tranen niet meer bedwingen bij 'Let it Be'. Haal de zakdoekjes er maar weer bij. Een emotionele trip down memory lane.     

1. Justin Bieber

The Biebs is zo'n supergrote megaster dat hij maar liefst DRIE KEER een Carpool Karaoke deed. Alleen al daarom verdient Jay Bee de eerste plek. En nee, we zijn niet Sorry, maar bloedserieus. De chemie tussen JB en James is ijzersterk. Gedurende de drie Carpool Karaoke's zie je hun bromance steeds sterker worden. Het is bijna ontroerend! 

Check ook de andere Bieber Karaoke's: deel 2 én deel 3.

Lees verder