Frozen 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frozen 2

Dit zijn de bioscoopreleases van november 2019

|
|

Laatste update:

Verleng die bioscooppas nog maar een keer want november zit barstensvol grote filmreleases! Van horror met Doctor Sleep tot kerstmagie in Last Christmas en natuurlijk ook Disney-magie in Frozen II. Oh ja en Penoza: The Final Chapter komt ook uit in de bios!

Doctor Sleep

7 november

Bijna 40 jaar na het legendarische The Shining, wordt het vervolg Doctor Sleep naar de bioscoop gebracht. Opnieuw geschreven door horrorkoning Stephen King, speelt een volwassen Dan Torrance (Ewan McGregor) deze keer de hoofdrol. Hij ontmoet een meisje met dezelfde bovennatuurlijke krachten als hijzelf, maar ze wordt achtervolgt door een cult die haar krachten wil gebruiken om de dood te overwinnen. Hoe dat precies werkt zien we vanaf 7 november. We hebben ook 10 gruwelijke goede horrorfilms die je nu op Netflix kan kijken!

Last Christmas

7 november

Wordt Last Christmas de romantische komedie van de feestdagen? Vers van haar Game of Thrones-werk heeft Emilia Clarke in ieder geval onze aandacht. En de soundtrack bomvol George Michael-klassiekers helpt ook natuurlijk! Emilia speelt een jonge vrouw in Londen die aan lagerwal is geraakt en nu zelfs een elfje in een speelgoedwinkel moet spelen. Daar ontmoet ze de charismatische Tom (Henry Golding). Bestaat de ware dan toch? Bonuspunten voor Emma Thompson als de bemoeizuchtige moeder.

Le Mans ’66

14 november

Je hoeft geen autofan te zijn om te weten dat een Ferrari sneller is dan een Ford. Maar in 1966 hadden ontwerper Carroll Shelby (Matt Damon) en coureur Ken Miles (Christian Bale) daar schijt aan. Ze begonnen met het ontwerpen van de ultieme raceauto voor Ford en probeerden Ferrari te verslaan in de ‘24 uur van Le Mans’ in Frankrijk. Met flitsende racebeelden en 2 van de beste acteurs in Hollywood, belooft Le Mans ’66 vuurwerk!

Midway

14 november

Midway vertelt het verhaal van de Tweede Wereldoorlog slag tussen de VS en Japan. Na de rampzalige Pearl Harbor-aanslag, rukten de Japanners op om de westkust van Amerika te veroveren. Regisseur Roland Emmerich liet met Independence Day, The Day After Tomorrow en 2012 al zien dat hij als geen ander explosieve gebeurtenissen met tientallen personages kan verfilmen.

Frozen II

20 november

Ouders van Nederland zijn gewaarschuwd: Frozen II komt op 20 november uit! Elsa en Anna gaan een nieuw avontuur aan want Arrendelle wordt bedreigd door een mysterieus magisch koninkrijk. Het gerucht gaat zelfs dat deze nieuwe wereld verantwoordelijk is voor Elsa’s ijskrachten… De eerste Frozen kan je nu terugkijken op Disney+, samen met deze gigantische lijst aan Disneyfilms en series!

The Good Liar

21 november

Je bent nooit te oud om verliefd te worden, zo ontdekt Roy Courtnay (Ian McKellen). Deze beroepsoplichter heeft een steenrijke weduwe op het oog, gespeeld door Helen Mirren. Naarmate ze naar elkaar toe groeien, beginnen de leugens echter op te stapelen en verandert de zwendel in een gevecht om te overleven.

Zombieland: Double Tap

21 november

10 jaar geleden werd de grappige horror Zombieland een culthit en in 2019 hebben Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson en Abigail Breslin eindelijk ruimte in hun agenda gevonden om het vervolg te maken. De trailers beloven weer veel hilariteit, waaronder een bezoekje aan het Witte Huis, nieuwe zombiejagers en zelfs een oude bekende of twee…

Knives Out

28 november

Knives Out is een ouderwets ambachtelijk moordmysterie waarmee regisseur Rian Johnson een hommage aan de Agatha Christie-boeken maakt. Rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) wordt ingehuurd om de mysterieuze dood van misdaadschrijver Harlan Trombley (Christopher Plumber) te onderzoeken. De hele familie en alle bedienden zijn verdacht en half Hollywood is opgetrommeld om ze te spelen!

Penoza: The Final Chapter

28 november

Penoza goes out with a bang en zo’n knal komt het beste tot zijn recht in de bioscoopzaal. Penoza: The Final Chapter laat zien dat Carmen (Monic Hendrickx) toch niet dood is. De drugskoningin is ondergedoken in Canada. Als een collega van haar wordt lastiggevallen, helpt ze maar moet ze de dader doden uit zelfverdediging. De Canadese autoriteiten hebben daar geen boodschap aan en leveren Carmen uit aan Nederland. Haar familie is geschokt dat moeder nog leeft, maar er zijn ook voldoende vijanden die nog een appeltje met Carmen hebben te schillen…

Thuisblijvers kunnen ook een boel lekkers vinden op Netflix, hier zijn de 10 beste films die je nu kan streamen! Er komt ook veel nieuws uit op Netflix, bekijk ons november releaseschema maar!

Lees verder