Bezet: de real-life liefjes van The Witcher-cast

Door Alie Sierkstra
the witcher netflix

Heb je ook gesmuld van het tweede seizoen van The Witcher? In dat geval ben je vast wel benieuwd met wie al die hotties in het echte leven aan het daten zijn. Zoek niet verder! Dit zijn de real-life-liefjes van The Witcher-cast.

8. Anya Chalotra als Yennefer of Vengerberg

We beginnen dit toplijstje met de real-life-liefjes van The Witcher-cast met Anya Chalotra. We hebben het sterke vermoeden dat de actrice, die in de serie te zien is als Yennefer of Vengerberg, aan het daten is met collega-acteur Josh Dylan. Zo plaatsen ze regelmatig foto’s van elkaar op social media. We zien op het profiel van Josh bijvoorbeeld een vakantiekiekje met de actrice. Op haar beurt plaatste Anya laatst een foto van de première van het tweede seizoen van The Witcher waar ze Josh mee naar toenam – klik door naar de laatste foto. Ondanks dat het er wat ons betreft dus sterk op lijkt, hebben Anya en Josh nooit officieel bevestigd dat ze een setje zijn... 

7. Anna Shaffer als Triss Merigold

Nee, dan Anna Shaffer: zij schreeuwt haar liefde voor echtgenoot Jimmy Stephenson nog net niet van de daken! De actrice (in The Witcher te zien als Triss Merigold) en Jimmy zijn al sinds 2015 samen. Na zes jaar gedatet te hebben, besloot het stel dit jaar in het huwelijksbootje te stappen. De trouwerij stond gepland voor begin dit jaar, maar moest door corona uitgesteld worden… Gelukkig werd het zo te zien alsnog een hele mooie dag!

6. Freya Allan als Ciri

De 20-jarige Freya Allan (Ciri in The Witcher) is voor zover wij weten single! Ook is er niets bekend over oude vlammen… Dan maar een fun feitje over Freya: ze is enorm artistiek en plaatst regelmatig foto’s van haar kunst op Instagram.

Ook deze celebs houden er verrassende hobby's op na!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

5. Eamon Farren als Cahir

Eamon Farren (Cahir in The Witcher) is net zo geheimzinnig over zijn liefdesleven… Geen sappige roddels, geen onthullende foto’s op zijn karige Instagram-account. Wel werd een poosje gedacht dat Eamon aan het daten was met collega-actrice Yael Stone. Maar dat is alweer een poos geleden. Inmiddels lijkt Yael in ieder geval helemaal happy te zijn met iemand anders.

4. Graham McTavish als Sigismund Dijkstra

Graham McTavish wordt in het tweede seizoen nieuw toegevoegd aan de cast van The Witcher. We gaan hem zien als het hoofd van de inlichtingendienst in Redania: Sigismund Dijkstra. Graham is getrouwd met Gwen. Je ziet ze hieronder samen op de première van Outlander, waarin Graham te zien was als Dougal MacKenzie. Het stel heeft twee dochters, die hun vader graag helpen met trainen!

Meer Schotse mannen zien? Probeer dan het toffe reisprogramma Men in Kilts dat Graham maakte met Sam Heughan, oftewel: hete Jamie in Outlander!

Graham McTavish vrouw gwen

3. MyAnna Buring als Tissaia de Vries

MyAnna Buring zet haar social media-kanalen vooral in voor haar strijd tegen onrecht. Heel af en toe plaatst de actrice een privéfoto, bijvoorbeeld van haar zoontje! MyAnna (Tissaia de Vries in The Witcher) is in 2017 moeder geworden. Wie de vader is en of het stel (nog?) samen is, weten we niet. Net als veel van haar The Witcher-collega’s houdt MyAnna haar privéleven graag privé.

2. Joey Batey als Dandelion

Joey Batey is in The Witcher te zien als bard Dandelion. Het lijkt erop dat de acteur single is, maar ook hier zou dat te maken kunnen hebben met het feit dat hij niet zo loslippig is over zijn privéleven. En wie weet: misschien is Joey simpelweg te druk voor een partner! Hij zit namelijk ook nog in een band, genaamd The Amazing Devil. Joey wordt door sommigen gekoppeld aan bandlid Madeleine Hyland, maar wij kunnen geen aanwijzingen in die richting vinden.

Meer celebs die er een zangcarrière op na houden, ontdek je hier!

1. Henry Cavill als Geralt of Rivia

En dan lest best: Henry Cavill! Over het liefdesleven van The Witcher-hoofdrolspeler (te zien als Geralt of Rivia) is gelukkig wel het één en ander bekend. Zo weten we dat Henry verloofd is geweest met springruiter Ellen Whitaker. Ook werd de acteur in het verleden gekoppeld aan The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco, The Mandalorian-actrice Gina Carano en Baywatch-actrice Alexandra Daddario. Op dit moment datet Henry met Natalie Viscuso. Althans, we gaan ervan uit dat het nog aan is! Na een hoop gemene reacties van jaloerse fans houdt Henry zijn liefdesleven inmiddels namelijk iets meer privé…

Meer lezen over The Witcher? Als je nog moet beginnen aan het tweede seizoen van de Netflix-serie dan kunnen we je dit toplijstje van harte aanbevelen: dit is alles dat je moet weten over de nieuwe afleveringen. Ben je juist al door de nieuwe afleveringen heen? In dat geval kun je opgelucht ademhalen: seizoen drie komt eraan!