Henry Cavill uit The Witcher op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henry Cavill uit The Witcher op Netflix

The Witcher-ster Henry Cavill toont nieuwe vriendin op Instagram

|
|

Laatste update:

Slecht nieuws voor hunkerende vrijgezellen die dachten een kans te maken bij Henry Cavill: de ster uit The Witcher is niet langer op de markt!

‘Beelschoon en briljant’

André Hazes is niet de enige die afgelopen weekend zijn nieuwe relatie Insta-officiaal maakte. Hetzelfde geldt namelijk voor Henry Cavill. De hoofdrolspeler uit The Witcher deelde op het sociale medium een foto waarin hij een potje schaak speelt met zijn nieuwe vlam. Daarbij schrijft Cavill: “Hier sta ik zelfverzekerd op de foto, voordat ik word ingemaakt met schaak door mijn beeldschone en briljante geliefde Natalie.

Op de werkvloer

De schaakgrootmeester in kwestie is Natalie Viscuso. Zij deed in 2005 mee aan de MTV-realityserie My Super Sweet 16. Inmiddels werkt Viscuso als producente bij Legendary Entertainment. Deze studio maakte onder meer Man of Steel en Enola Holmes, twee films waarin een grote rol was weggelegd voor haar nieuwe geliefde. Hoewel de details over hun ontmoeting schaars zijn, ligt het voor de hand dat Henry Cavill en Natalie Viscuso elkaar hebben ontmoet op de werkvloer.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

The Witcher

Schrale troost: binnenkort kunnen we weer genieten van Henry Cavill in The Witcher: Seizoen 2. In deze razend populaire fantasyserie speelt de adonis een monsterjager met mysterieuze krachten. Als alles volgens plan verloopt, zal het tweede hoofdstuk van de reeks later dit jaar in première gaan bij Netflix.

Lees ook: 9 dingen die je nog niet wist over Henry Cavill.

Lees verder