André Hazes is insta-official met Sarah van Soelen!

Door Redactie
André Hazes

Het moment is daar: André Hazes heeft zijn 'vriendin' Sarah van Soelen officieel voorgesteld aan zijn Insta-volgers! De zanger plaatste namelijk een video waarop ze beiden breedlachend te zien zijn. 

André Hazes schreeuwde zijn liefde voor de 25-jarige Rotterdamse Sarah bij Beau al van de daken"Ik ben gek op dat meisje", liet hij er geen twijfel over bestaan. En met de onderstaande foto op zijn Stories doet hij daar nog een schepje bovenop.

André Hazes is insta-official met Sarah van Soelen!

Van vriendschap naar meer...

En zo zie je maar: het kan snel gaan in het leven van 'onze' Andre Hazes. Kort na de breuk met Monique liet hij weten dat het met Sarah altijd bij een vriendschap is gebleven. "Ik ben toen heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap." Toch sloot hij een potentiële relatie toen al niet uit. "Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb." 

Kiekje met schoonvader

Eén ding is dus wel duidelijk: bij zijn schoonfamilie kan hij altijd aankloppen. Z'n schoonvader stal eerder al de blits op het Instagram-account van de volkszanger.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: