Andre Hazes en Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Andre Hazes en Monique Westenberg

Heeft André Hazes alweer een nieuwe liefde?

|
|

Laatste update:

Na een heftige reactie van Monique Westenberg is het de beurt aan André Hazes. In een Instagrampost vertelt hij over hun ‘definitieve breuk’ en daarbij hint hij ook op een potentiële nieuwe romance. 

In mijn werk kan ik veel van mijzelf kwijt. En ik hoop mijn publiek nog veel moois te mogen brengen komende jaren. Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk ontbroken.

‘Echt definitief’

De zanger vertelt dat die breuk nu ‘echt definitief is’. “Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt.” De bom barstte tijdens hun vakantie in Bonaire en daar vertelde André dat hij bij terugkomst in Nederland wegging bij Monique.

Steun bij Sarah van Soelen

André laat ook weten dat hij de afgelopen jaren veel steun heeft gehad van de familie Van Soelen. “Ik ben toen heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap.” Toch sluit hij niet uit dat daar in de toekomst iets kan opbloeien. “Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.

Sarah van Soelen is een 25-jarige influencer. Ze is superactief op Instagram en heeft daar zo’n 31.000 volgers.

Focus op zoon

André vertelt dat hij de focus nu vooral op zijn zoontje legt. “Het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden.

Iedereen lijkt een mening te hebben over de breuk tussen André en Monique. Zo gaf een expert een dikke sneer aan de zanger en ook André Hazes’ ex Bridget Maasland reageerde.

Lees verder