Bevestigd: André Hazes en Monique Westenberg zijn wéér uit elkaar

Door Redactie
Andre Hazes en Monique Westenberg

Update:

Het management van André heeft inmiddels gereageerd op de geruchten. Aan Privé vertellen ze dat André zich helemaal fit voelde en dat het goed leek te gaan. "Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter." Het ging goed tot enkele weken geleden. "Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."

Hieronder volgt het originele bericht.

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Story meldt dat André Hazes en Monique Westenberg wéér uit elkaar zijn.

Een betrouwbare bron onthult dat de zanger hun woning heeft verlaten. Monique en hun zoon blijven volgens Story nog wel in het huis wonen. De reden voor hun breuk is nog niet bekend, maar de bom zou vlak na hun vakantie op Bonaire zijn ontploft. 

Dé podcast over series en films!

Onvoorwaardelijk

André en Monique hebben nog niet gereageerd op de geruchten. Monique deelde deze ochtend wel een Instagram-post zonder André die veel lijkt te zeggen. Het is een foto met haar zoontje, waarbij ‘onvoorwaardelijk’ staat.

Van Monique naar Bridget en terug

André en Monique gingen in 2019 ook al uit elkaar, waarna de zanger een relatie kreeg met Bridget Maasland. Een jaar later gingen ook zij weer uit elkaar. Na veel heisa rondom de breuk, herenigden André met Monique en vroeg hij haar op 12 december ten huwelijk. Heel Nederland genoot mee van dit sprookjesachtige moment

Uitgestelde bruiloft

Eerder deze week kwam nog naar buiten dat André en Monique de bruiloft uitstelden. André gaf als reden dat hij nu geen groot feest kan geven door de coronamaatregelen. Wie weet is deze breuk wel de echte reden…